Xανιά-Καλαμάτα 1-2: Διπλό με buzzer-beater του Ντιγκινί

Ο Ντιγκινί με γκολ στις καθυστερήσεις έδωσε σπουδαία νίκη στην Καλαμάτα στην έδρα των Χανιών, στην πρεμιέρα της Super League 2.

Με γκολ του Ντιγκινί στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Καλαμάτα έκανε την ανατροπή και έφυγε νικήτρια από την Κρήτη, επικρατώντας με σκορ 2-1 των Χανίων, στην πρεμιέρα του Β’ ομίλου της Super League 2.

Ο Τσέλιος είχε ανοίξει-με κεφαλιά- τις αποστάσεις στο σκορ για τους οικοδεσπότες στο 23ο λεπτό, αλλά ο Μορσάι ισοφάρισε-με σουτ- στο 76′ για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, πριν ο Ντιγκινί «υπογράψει» την ανατροπή.

Διαβάστε επίσης: Απειλεί από παντού: Η «Λερναία Ύδρα» που ετοιμάζει ο Μπαρτζώκας (vids)

Ο πρώην παίκτης του Άρη, «εκτέλεσε» τους Χανιώτες στο 90+2′ μετά από εκτέλεση φάουλ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Χανιά (Σπανός): Σαφαρίκας, Στεπίνσκι (82′ Πινακάς), Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Προβυδάκης, Παχής (68′ Αρτουάγκα), Μουνάφο, Λεμονής, Τσέλιος, Μανουσάκης, Μάλτσι (64′ Κόλα)

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κότσαρης, Ουές (68′ Βασιλαντωνόπουλος), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης (46′ Μουστακόπουλος), Αναστασόπουλος (74′ Γρίβας), Ριένστρα (46΄ Μόρσεϊ), Μορέιρα, Παμλίδης (46′ Ντιγκινί), Αλγκαρανιάς

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στον Β’ όμιλο

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Παναχαϊκή – ΑΕΚ Β’ 0-1
Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Χανιά – Καλαμάτα 1-2
17:00 Ηλιούπολη – Αιγάλεω
17:00 Παναργειακός – Κηφισιά

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

17:30 Αστέρας AKTOR Β’ – Πανιώνιος

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από