Επίσημο: Ο Βοσνιάδης νέος προπονητής της ΑΕΛ

Ο Αλέκος Βοσνιάδης θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο της ΑΕΛ, με τη θεσσαλική ΠΑΕ να ανακοινώνει την πρόσληψη του 63χρονου προπονητή

Η ΑΕΛ χθες το πρωί (17/9) ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Παύλο Δερμιτζάκη και μία μέρα αργότερα βρήκε το νέο της προπονητή.

Η θεσσαλική ΠΑΕ το πρωί της Τετάρτης (18/9) γνωστοποίησε την πρόσληψη του Αλέκου Βοσνιάδη, ο οποίος θα βρίσκεται στο τιμόνι των «βυσσινί» στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, το οποίο ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης: Ο Χάρι Κέιν που κοντράρει τον Χάαλαντ και η ομαδάρα του Έμερι

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αλέκος Βοσνιάδης αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ. Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός βρέθηκε σήμερα το πρωϊ στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και ολοκληρώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών, με τον ίδιο να αναλαμβάνει άμεσα δουλειά.

Ο Βοσνιάδης πανηγύρισε την περσινή σεζόν την άνοδο στη Super League με την Athens Kallithea, ενώ έχει οδηγήσει στη μεγάλη κατηγορία τους Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκη Βόλου και Κέρκυρα.

Ο έμπειρος προπονητής έχει εργαστεί τα προηγούμενα χρόνια σε Κισσαμικό, Ηρακλή, Τρίκαλα, Βέροια, Αναγέννηση Επανομής, Εορδαϊκό, Θερμαϊκό και Πολύκαστρο.

Καλή επιτυχία coach!».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από