Τέλος ο Δερμιτζάκης από τον πάγκο της ΑΕΛ πέντε μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος

Απρόσμενη εξέλιξη στην ΑΕΛ λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2, με την θεσσαλική ΠΑΕ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Παύλο Δερμιτζάκη

Aλλαγή προπονητή για την ΑΕΛ, η οποία θα αντικαταστήσει τον Παύλο Δερμιτζάκη πέντε μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2.

H Θεσσαλική ΠΑΕ με μια λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε την απόφασή της να απομακρύνει τον 55χρονο τεχνικό από τον πάγκο της, λίγο πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Η αυγή μιας νέας εποχής στο Champions League (vid)

Η ΑΕΛ στη πρώτη αγωνιστική της Super League 2 αντιμετωπίζει την Καβάλα (22/9), ενώ στα 2 πρώτα παιχνίδια της σεζόν πήρε δύο προκρίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα σε Θύελλα Κατσικάς και Μακεδονικό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των «βυσσινί»:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ με απόλυτη συναίσθηση και περίσκεψη, ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη. Η διοίκηση της ΑΕΛ ευχαριστεί ειλικρινώς τον Έλληνα προπονητή, αναγνωρίζοντας τα πεπραγμένα αυτής της κοινής πορείας, καθ’ όλη τη διάρκεια της. Ευχόμαστε ολόψυχα στον ίδιο και τους οικείους του υγεία, με δημιουργική συνέχεια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από