Έγραψε ιστορία ο Λάζαρος: Ο μοναδικός που έχει σκοράρει με τους τρεις μεγάλους Αθήνας και Θεσσαλονίκης! (pic+vid)

Έγραψε ιστορία ο Λάζαρος: Ο μοναδικός που έχει σκοράρει με τους τρεις μεγάλους Αθήνας και Θεσσαλονίκης! (pic+vid)

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει με τους τρεις μεγάλους της Αθήνας (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) και της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής)

Συνεχίζει να γράφει ιστορία στα ελληνικά γήπεδα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος ακόμη και στην ηλικία των 37 ετών δεν σταματάει να σπάει ρεκόρ.

Στις 30 Αυγούστου ανακοινώθηκε η μεταγραφή του 37χρονου μεσοεπιθετικού στον Ηρακλή και πριν καλά-καλά προλάβουν να περάσουν δύο εβδομάδες πέτυχε κάτι το οποίο δεν έχει καταφέρει κανείς άλλος Έλληνας ποδοσφαιριστής στην ιστορία!

Διαβάστε επίσης: Ο μεγάλος στόχος του Μεντιλίμπαρ επετεύχθη: Τα «χρυσά» παιδιά του Ολυμπιακού και ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ

Στο ντεμπούτο του στον Ηρακλή – Φούρνοι Βενέτη ο Λάζαρος πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας, στην άνετη νίκη του «γηραιού» απέναντι στον Ερμή Αμυνταίου με 0-5 για το κύπελλο Ελλάδας και έγραψε ιστορία.

Ο 37χρονος άσος έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει παίξει και έχει σκοράρει με τους τρεις μεγάλους της Αθήνας (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) και της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής)!

Με τον ΠΑΟΚ είχε πετύχει 10 γκολ σε 63 συμμετοχές, με τον Παναθηναϊκό σκόραρε 25 φορές σε 131 αναμετρήσεις, με την ΑΕΚ βρήκε δίχτυα 24 φορές σε 83 αγώνες, ενώ με τον Ολυμπιακό πέτυχε 10 γκολ σε 34 ματς. Μία φορά είχε σκοράρει και με τον Άρη, τη φανέλα του οποίου φόρεσε 22 φορές.

Συνολικά, ο Λάζαρος έχει αγωνιστεί σε 11 συλλόγους στην καριέρα του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εκτός από τους έξι μεγάλους Αθήνας – Θεσσαλονίκης, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει παίξει επίσης σε Ανόρθωση, Μπολόνια, Ατρόμητο, Βερόνα και Σαμπντόρια. Μία ιδιαιτέρως πλούσια καριέρα, που θα ζήλευαν αρκετοί Έλληνες ποδοσφαιριστές, με πάρα πολλές παραστάσεις και εμπειρίες.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά καριέρας του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στις 11 ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ