O Xριστοδουλόπουλος σκόραρε με τον Ηρακλή κι έγινε ο πρώτος με γκολ στους τρεις μεγάλους Αθήνας και Θεσσαλονίκης

O Xριστοδουλόπουλος σκόραρε με τον Ηρακλή κι έγινε ο πρώτος με γκολ στους τρεις μεγάλους Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρήκε δίχτυα στο ντεμπούτο του με τον Ηρακλή και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που όχι απλά έχει παίξει, αλλά έχει σκοράρει και με τους τρεις «μεγάλους» Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Δεν σταματούν τα ρεκόρ για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο 37χρονος μεσοεπιθετικός έκανε την παρθενική του εμφάνιση με τον Ηρακλή στη νίκη επί του Ερμή Αμυνταίου για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και όχι απλά έγινε ο πρώτος παίκτης που έχει παίξει και στους τρεις «μεγάλους» Αθήνας και Θεσσαλονίκης αλλά και ο πρώτος που έχει και γκολ και με τις έξι ομάδες.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωσε… σουβλατζίδικο ο Φουρνιέ: «Αυτό ήταν απίστευτο»

Ο πολύπειρος Έλληνας ποδοσφαιριστής πέρασε στο παιχνίδι στο 63′ αντί του Μωυσίδη και στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 0-5 με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ, γράφοντας ιστορία. Ο Χριστοδουλόπουλος είχε να αγωνιστεί από τις 30 Γενάρη του 2024 στο 2-2 του Άρη με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Λάζαρος με τον ΠΑΟΚ έχει 10 γκολ σε 63 εμφανίσεις, με τον Παναθηναϊκό 25 σε 131 συμμετοχές, με την ΑΕΚ 24 σε 83 ματς, με τον Ολυμπιακό 10 σε 34 παιχνίδια και με τον Άρη βρήκε μια φορά δίχτυα στις 22 εμφανίσεις που έκανε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ