Μετά από Ελ Καντουρί και Βέλλιο πάει και για Μπερτόλιο ο Ηρακλής!

Μετά από Ελ Καντουρί και Βέλλιο πάει και για Μπερτόλιο ο Ηρακλής!

Πολύ δυναμικά κινείται στο μεταγραφικό παζάρι η Ηρακλής που είναι κοντά σε Ελ Καντουρί, Βέλλιο και θέλει να κλείει και τον Μπερτόλιο.

Αποφασισμένος να φτιάξει μία ομάδα που θα γίνει το απόλυτο φαβορί για την επιστροφή στη Super League είναι ο Ηρακλής. Ο «Γηραιός» κινείται πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και… φλερτάρει με παίκτες που είναι ικανοί να εκτοξεύσουν την ποιότητά του για τα δεδομένα της Super League 2.

Έτσι μετά τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Απόστολο Βέλλιο που θεωρούνται κλεισμένοι, πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ηρακλή είναι και ο Φακούντο Μπερτόλιο. Ο πρώην παίκτης του Άρη και του Αστέρα Τρίπολης μεταξύ άλλων, βρίσκεται εδώ και καιρό σε επαφή με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με τις πληροφορίες τα έχει βρει με τον σύλλογο για διετές συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης: Η αποστολή του Ολυμπιακού για το Διηπειρωτικό Κ20 με τη Φλαμένγκο (pics)

Μάλιστα αναμένεται πιθανότατα αύριο στην πόλη για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του από τον Ηρακλή που θα προσθέσει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη ποιότητα και εμπειρία. Πέρσι ο 34χρονος άσος αγωνίστηκε στον Βόλο και είχε 25 συμμετοχές με δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ