Πιάνει δουλειά η ΑΕΚ Β’

Ο Νίκος Κούστας και οι παίκτες της ΑΕΚ Β' ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν αύριο (23/7) το πρώτο τους ραντεβού στα Σπάτα.

Διακοπές τέλος για την ΑΕΚ Β’ που αύριο (23/7) ξεκινά ουσιαστικά την τέταρτη σεζόν της και για ακόμη μία φορά έχει υψηλές βλέψεις.

Οι μισοί σχεδόν παίκτες βέβαια του ρόστερ έχουν κάνει ήδη προετοιμασία καθώς είχαν βρεθεί στην Ολλανδία υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα με την πρώτη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό έως το 2026 (pic, vid)

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«H AEK B ξεκινάει την προετοιμασία της για την νέα σεζόν, αύριο Τρίτη (23/7) με τα προγραμματισμένα ιατρικά και εργομετρικά τεστ. Η δεύτερη επαγγελματική ομάδα της Ένωσης, θα συμμετάσχει για τέταρτη συνεχή σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ΑΕΚ Β τερμάτισε την σεζόν 2023-2024 στην πέμπτη θέση της κατάταξης των play offs στον Βόρειο Όμιλο, ενώ είχε τερματίσει τέταρτη στην κανονική περίοδο.

Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα βρίσκεται για δεύτερη σεζόν ο Νίκος Κούστας. Βοηθοί προπονητή θα είναι ο Μιχάλης Παυλής, ο Νίκος Τζανόγλου και ο Δημήτρης Διαμαντής. Γυμναστές ο Ανδρέας Φουσέκης και ο Γιώργος Κιβρακίδης, ενώ αναλυτής θα είναι ο Στράτος Παρούσης. Ο προπονητής τερματοφυλάκων είναι Χρυσόστομος Μιχαηλίδης.

Όπως συμβαίνει από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της ομάδας ο Ηλίας Ατματσίδης θα είναι ο γενικός αρχηγός και team manager ο Πάνος Πολίτης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από