Ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο με την Κηφισιά ο Μποτία (pic)

Ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο με την Κηφισιά ο Μποτία (pic)

Στην Κηφισιά και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται ο Αλμπέρτο Μποτία με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών

Η Κηφισιά, μπορεί να αγωνίζεται από την νέα σεζόν στην Super League 2, ωστόσο προχωράει γρήγορα τον μεταγραφικό της σχεδιασμό προκειμένου να είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται στο ξεκίνημα του επόμενου πρωταθλήματος.

Μετά την μεταγραφή του Γιώργου Μάναλη, η ομάδα των Βορείων Προαστίων ανακοίνωσε την παραμονή του Αλμπέρτο Μποτία στο ρόστερ της. Ο πολύπειρος στόπερ ανανέωσε τη συνεργασία του για έναν ακόμη χρόνο με την Κηφισιά κι έτσι θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας για άμεση επιστροφή στα σαλόνια.

Διαβάστε επίσης: Η αποκάλυψη της Record για Ιωαννίδη και τα 100 εκατ. ευρώ!

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού την περασμένη σεζόν μέτρησε ένα γκολ και μία ασίστ σε 14 συμμετοχές με την Κηφισιά.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Γεννημένος στις 27 Ιανουαρίου 1989 και μετά από μια μακρά και σπουδαία καριέρα σε Ισπανία (Μπαρτσελόνα, Σπόρτινγκ Χιχόν, Σεβίλλη, Έλτσε), Ελλάδα (Ολυμπιακός) και Σαουδική Αραβία (Αλ Χιλάλ, Αλ Ουέχντα), ο Αλμπέρτο Μποτία μετακόμισε την Κηφισιά το περσινό καλοκαίρι.

Στη διάρκεια της περσινής σεζόν είχε 14 συμμετοχές (1 γκολ, 1 ασίστ) σε Stoiximan Super League και Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Ο επαγγελματισμός, η εργατικότητα και ο αδαμάντινος χαρακτήρας είναι στοιχεία συνώνυμα της παρουσίας του στην Κηφισιά όλο αυτό το διάστημα.

Με μεγάλη χαρά λοιπόν ανακοινώνουμε την παραμονή του Αλμπέρτο Μποτία στην οικογένεια της Κηφισιάς και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ