Παίκτης της Κηφισιάς ο Μάναλης

Παίκτης της Κηφισιάς ο Μάναλης

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν, καθώς έκανε δικό της τον Γιώργο Μάναλη.

Μετά την ανακοίνωση του Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος θα αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας, η Κηφισιά προχωράει στην επισημοποίηση των πρώτων της μεταγραφών ενόψει της ερχόμενης σεζόν που θα την βρει να «παλεύει» για την άμεση επάνοδο στη Stoiximan Superleague.

Πρώτη κίνηση και αρκετά «δυνατή» για τα δεδομένα της Superleague 2 είναι αυτή του έμπειρου επιθετικού, Γιώργου Μάναλη.

Διαβάστε επίσης: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ποδοσφαιριστής Στάθης Χατζηλάμπρος – Μια ημέρα πριν από τα γενέθλιά του

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επισημοποίησε την απόκτηση του 29χρονου στράικερ, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν είχε βγει MVP και πρώτος σκόρερ του Νοτίου Ομίλου της δεύτερης κατηγορίας. Σε 29 εμφανίσεις με τα Χανιά ο Μάναλης είχε βάλει 18 γκολ, όσα και ο Γιάννης Λουκίνας της Athens Kallithea. Ο Έλληνας φορ αγωνιζόταν στους Κρητικούς τα τελευταία δυο χρόνια, ενώ την προηγούμενη τριετία ήταν στον Ιωνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς αναφέρει:

«Ο Γιώργος Μάναλης στην Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας από 1.7.2024 με τον MVP και πρώτο σκόρερ του Β’ Ομίλου της Super League 2, Γιώργο Μάναλη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, που αγωνίζεται ως επιθετικός, γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1994.

Την προηγούμενη διετία φόρεσε τη φανέλα των Χανίων στο Πρωτάθλημα της Super League 2. Με τον σύλλογο της Κρήτης πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, με αποτέλεσμα να ψηφιστεί ως ο MVP και να αναδειχθεί ο πρώτος σκόρερ του Β’ Ομίλου για το 2023/24 με 18 γκολ σε 29 συμμετοχές σε regular season και playoffs.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από τον Αετό Κορυδαλλού. Το 2014 μετακόμισε στον Εθνικό Πειραιά, ενώ ακολούθως φόρεσε τη φανέλα του Ιωνικού. Με τον σύλλογο της Νίκαιας πανηγύρισε δύο φορές την άνοδο, από τη Football League ως τη Super League 1, αγωνιζόμενος για μία σεζόν στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Με τα χρώματα του Ιωνικού αγωνίστηκε συνολικά 73 φορές από το 2019 έως το 2022, με 11 γκολ και τις 5 ασίστ ως απολογισμό.

Ακολούθως πήρε μεταγραφή για τα Χανιά, στα οποία είχε την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του, με αποκορύφωμα τον τίτλο του MVP και του πρώτου σκόρερ του Β’ Ομίλου για την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Συνολικά, στη διετία που αγωνίστηκε στον σύλλογο της Κρήτης σημείωσε 32 γκολ και έδωσε 5 ασίστ σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται κάθε επιτυχία».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ