Νίκη του Παναθηναϊκού Β’ κόντρα στο Αιγάλεω (1-0) – Βαριά ήττα της ΑΕΚ Β’ από τη Νίκη Βόλου (0-3)

Νίκη του Παναθηναϊκού Β’ κόντρα στο Αιγάλεω (1-0) – Βαριά ήττα της ΑΕΚ Β’ από τη Νίκη Βόλου (0-3)

Δείτε τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων της Superleague 2.

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Superleague 2 ο Παναθηναϊκός Β’, αφού επιβλήθηκε με σκορ 1-0 του Αιγάλεω. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Τουρκοχωρίτης στο 11ο λεπτό. Έτσι οι Πράσινοι πήγαν στους 6 πόντους και την 8η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 4 και τη 10η.

Βαριά ήττα υπέστη η ΑΕΚ Β’ από τη Νίκη Βόλου με σκορ 3-0. Η… ιστορία του ματς γράφτηκε στο δεύτερο μέρος, καθώς τότε σημειώθηκαν τα τρία τέρματα. Οι Θεσσαλοί άνοιξαν το σκορ στο 65′ με τον Ριμπέιρο, για να έρθει ο Μιράντα στο 77′ να κάνει το 2-0. Το τελικό 3-0 έγινε δέκα λεπτά αργότερα ο Κάσος.

Ωραίο παιχνίδι ανάμεσα στον Ιωνικό και την Καλαμάτα, με τους Νικαιώτες να επικρατούν με σκορ 3-2 με ανατροπή από το 2-0. Η «μαύρη θύελλα» ξεκίνησε ιδανικά το ματς, αφού προηγήθηκε 2-0 χάρη στα τέρματα των Ακόστα και Τάτου στο 14′ και το 24′ αντίστοιχα. Ο Ιωνικός όμως δεν το παράτησε. Αρχικά μείωσε σε 2-1 με τον Ντάουντα στο 38′, ισοφάρισε στο 50′ με τον ίδιο παίκτη και Σάλαζαρ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε τη νίκη στους Νικαιώτες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τηλυκράτης-Διαγόρας 1-0

ΑΕΚ Β’-Νίκη Βόλου 0-3

Ιωνικός-Καλαμάτα 3-2

Καμπανιακός-Απόλλων Πόντου 1-0

Κοζάνη-ΑΕΛ 0-2

Παναθηναϊκός Β’-Αιγάλεω 1-0

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ