Αποβλήθηκε η Ζάκυνθος από τη Super League 2!

Με επίσημη ανακοίνωση, η Super League 2 γνωστοποίησε πως η Ζάκυνθος αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα!

Τα… απίστευτα συνεχίζονται στην Super League 2… Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τις αποφάσεις από το σημερινό διοικητικό συμβούλιο, κάνοντας επίσημη και τη συμφωνία με την ΕΡΤ για την τηλεοπτική κάλυψη των παιχνιδιών.

Ωστόσο, εκτός από αυτό, η Super League 2 έριξε από το… πουθενά τη «βόμβα» της ανακοινώνοντας πως η Ζάκυνθος αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα! Η ΕΕΑ έστειλε μια απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, με την οποία απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής της Ζακύνθου κατά των αποφάσεων της ΕΕΑ για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής!

Η ομάδα των Επτανήσων ωστόσο έχει ήδη καταθέσει νέα αίτηση αναστολής της απόφασης, που σημαίνει πως θα αναβληθεί η ερχόμενη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Σε περίπτωση που η Ζάκυνθος δικαιωθεί τότε η αναμέτρηση θα οριστεί σε νέα ημερομηνία, αλλιώς θα αποβληθεί οριστικά από το πρωτάθλημα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2:

«Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2, όπου λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:

1) Έγινε αποδεκτή η πρόταση της ΕΡΤ ως προς το οικονομικό της σκέλος με διαφοροποίηση στον διαμοιρασμό του μπόνους.
2) Με έγγραφο της ΕΕΑ μας γνωστοποιήθηκε η υπ. αριθμ. 451/21 απόφαση του Θ’ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με την όποια απερρίφθη η αίτηση αναστολής της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κατά των αποφάσεων της ΕΕΑ με τις οποίες δεν της χορηγήθηκε το προβλεπόμενο στις διατάξεις του άρθρου 77 Α Ν 2725/99 πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022. Συνεπώς σύμφωνα με το άρθρο 57 παρ. 3 του Ν 4809/21 η ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Super League 2».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από