Αταλάντα-Λάτσιο 3-2

Αταλάντα-Λάτσιο 3-2

H Λάτσιο μπορεί να προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο η Αταλάντα έκανε μεγάλη ανατροπή, παίρνοντας έτσι την νίκη. Στο +4 πλέον η Γιουβέντους.

Επική ανατροπή πραγματοποίησε η Αταλάντα, η οποία και αν βρέθηκε να χάνει με 2-0 βρήκε να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να φέρει το παιχνίδι τούμπα. Η ομάδα από το Μπέργκαμο δούλεψε και για την Γιουβέντους, η οποία πλέον βρίσκεται στο +4 από τους Λατσιάλι.

Στο 5ο λεπτό ο Σαπάτα έκανε τραγική έξοδο αλλά ο Σαπάτα αστόχησε και στη κόντρα, ο Λατσάρι σέντραρε από αριστερά και ο Ντε Ρόουν πέτυχε αυτογκόλ για το 0-1. Μάλιστα στο 11’ ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς με ένα απίστευτο σουτ έξω από την περιοχή, έγραψε το 0-2 για τη Λάτσιο. Κάπου εκεί η Αταλάντα έβγαλε αντίδραση και αφού ο Μαλινόβσκι προειδοποίησε στο 31΄, ο Χάτεμπουρ στο 38΄ σέντραρε από δεξιά και ο Γκόζενς με κεφαλιά έγραψε το 2-1.

Στο 49’ το σουτ του Φρόιλερ πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 50’ το σουτ του Ντζιμσίτι έξυσε τα δοκάρια της Λάτσιο. Και τελικά στο 66ο λεπτό ο Μαλινόβσκι με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-2.

Η Αταλάντα είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και στο 80΄ βρήκε και το γκολ νίκης. Ο Μουριέλ εκτέλεσε από δεξιά το κόρνερ και ο Παλομίνο με κεφαλιά έγραψε το 3-2, ολοκληρώνοντας έτσι την μεγάλη ανατρόπη.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι, Ντζιμσίτι, Παλομίνο, Γκόμες, Ντε Ρόουν, Γκόζενς (70’ Καστάιν), Χάτεμπουρ, Φρόιλερ, Μαλινόβσκι (77’ Ίλιτσιτς), Σαπάτα (70’ Μουριέλ).

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Ατσέρμπι, Ράντου (77’ Μπάστος), Αλμπέρτο (77’ Άντερσον), Λατσάρι, Κορέα (55’ Καϊσέδο), Κατάλντι (60’ Παρόλο), Σάβιτς, Πάτρικ, Γιόνι (76’ Λουκάκου), Ιμόμπιλε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ