Πρόεδρος Λάτσιο: «Προκαλώ τη Γιουβέντους σε ένα παιχνίδι για να κριθεί το πρωτάθλημα»

Πρόεδρος Λάτσιο: «Προκαλώ τη Γιουβέντους σε ένα παιχνίδι για να κριθεί το πρωτάθλημα»

Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, πέταξε το γάντι στη Γιουβέντους για τη μάχη του τίτλου.

Συνέντευξη στη «La Repubblica» έδωσε ο Κλαούντιο Λοτίτο, ο οποίος… προκάλεσε τη Γιουβέντους σε μονό παιχνίδι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της Λάτσιο απάντησε σε όσους τον κατηγορούν για την επιμονή του να επιστρέψουν οι ομάδες στη δράση, λέγοντας πως θα του ήταν εύκολο να πει… τέλος, αφού η ομάδα του θα έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ και εκείνος θα γλίτωνε μισθούς τεσσάρων μηνών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λοτίτο και η πρόσκληση στη Γιουβέντους:

«Σήμερα απέχουμε έναν βαθμό από τη Γιουβέντους και στο πρώτο παιχνίδι τους νικήσαμε 3-1. Έχουμε να παίξουμε στην έδρα τους. Προτείνω να παίξουμε τον τίτλο σε ένα παιχνίδι. Η Ίντερ απέχει πολύ από μας, οπότε με κάθε σεβασμό, πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να είναι μόνο ανάμεσα σε μας και τη Γιουβέντους.

Λένε ότι για δικό μου συμφέρον, ήθελα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αν δεν παίξουμε άλλο, είμαι ήδη στο Champions League και έχω γλιτώσει μισθούς τεσσάρων μηνών. Είχα πολύ μεγάλη ευκολία να μην παίξουμε, αλλά το κάνω για όλο το σύστημα. Άλλοι δεν το σκέφτονται.

Το να αρχίσουμε πάλι τη σεζόν, μας τιμωρεί κατά κάποιο τρόπο. Θυσιάσαμε το Europa League, για να παίζουμε μία φορά την εβδομάδα, έτσι χάνουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ