Έντονα παράπονα της Λάτσιο για τις ατομικές προπονήσεις του Ρονάλντο

Έντονα παράπονα της Λάτσιο για τις ατομικές προπονήσεις του Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ατομικές προπονήσεις σε γήπεδο στη Μαδέιρα προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, καθώς βρίσκεται σε καραντίνα, όπως και σχεδόν όλη η Ευρώπη.

Οι ατομικές προπονήσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο σε γήπεδο της Μαδέιρα προκάλεσε τόσο διχασμό στην κοινή γνώμη της Πορτογαλίας, αλλά και την αντίδραση στην Ιταλία, με χαρακτηριστικές τις δηλώσεις του διευθυντή επικοινωνίας της Λάτσιο.

Μέσω του Radiosei, Αρτούρο Ντιακονάλε δεν έκρυψε την ενόχλησή του, τονίζοντας πως «η Λάτσιο αξίζει περισσότερο σεβασμό. Οι παίκτες της Λάτσιο έμειναν σπίτι. Είδα, αντίθετα, ότι στην Πορτογαλία μετέδωσαν κάποιες καταπληκτικές εικόνες του Κριστιάνο Ρονάλντο να προπονείται σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Άλλοι προπονούνται χαλαρά στο εξωτερικό, εμείς δεν μπορέσαμε».

Υπενθυμίζεται πως, λίγες μέρες πριν, ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, ήθελε οι παίκτες να επιστρέψουν στις προπονήσεις, αλλά οι αρμόδιες Αρχές δεν το επέτρεψαν.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της Λάτσιο συνέχισε, λέγοντας πως «εγώ πιστεύω ότι έκανε σωστά, οι επαγγελματίες αθλητές πρέπει να διατηρούνται σε δράση, αλλά όσοι έμειναν στην Ιταλία δεν είχαν αυτό το πλεονέκτημα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ