Λάτσιο – Τορίνο 1-3

Λάτσιο – Τορίνο 1-3

Η Τορίνο σόκαρε την Λάτσιο νικώντας την 3-1 μέσα στη Ρώμη, με την αποβολή του Ιμόμπιλε στο 0-0 να αποδεικνύεται καταλυτική για την ήττα της ομάδας του.

Μπορεί ο Ιμόμπιλε με την σούπερ χρονιά που κάνει (15συμ/15 γκολ) να βοηθά τη Λάτσιο να παραμένει σε τροχιά Champions League, όμως αυτή την φορά μπορούμε να πούμε πως καταδίκασε την ομάδα του Σιμόνε Ινζάγκι σε μια μάλλον απρόσμενη ήττα από την Τορίνο.

Χαρακτηριστικό είναι πως η Γκρανάτα έχει να νικήσει στο Ολίμπικο σχεδόν μία εικοσαετία. Τα κατάφερε λοιπόν με τα γκολ των Μπερενγκέρ (54’), Ρινκόν (64’) και Εδέρα (73’). Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν προσωρινά σε 2-1 με το γκολ του Λουίς Αλμπέρτο με το 3-1 να είναι το τελικό σκορ της ήττας τους μπροστά στο κοινό τους.

Λάτσιο: Στρακόσια – Μπαστός (Άντερσον 55’), Ντε Φράι, Ράντου – Μάρουσιτς (Μπάστα 55’), Παρόλο, Λέιβα (Καϊσέδο 58’), Μιλίνκοβιτς, Λούλιτς – Αλμπέρτο – Ιμόμπιλε

Τορίνο: Σιρίγκου – Ντε Σιλβέστρι, Ενκουλού, Μπουρδίσο, Μολινάρο – Μπασέλι (Όμπι 75’), Βαλντιφιόρι, Ρινκόν (Άκουα 85’) – Φαλκέ (Εδέρα 70’), Μπελότι, Μπερενγκέρ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ