Σαμπντόρια – Λάτσιο 1-2

Σαμπντόρια – Λάτσιο 1-2

Ακόμη μία σπουδαία νίκη πήρε η Λάτσιο. Αυτή τη φορά οι Ρωμαίοι επικράτησαν της Σαμπντόρια εκτός έδρας με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή, δείχνοντας την κλάση τους.

Επιστροφή στις νίκες για τη Λάτσιο. Οι Ρωμαίοι μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα σε Ρόμα και Φιορεντίνα, πήραν και πάλι το «τρίποντο», επικρατώντας στο εκτός έδρας ματς επί της Σαμπντόρια με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Serie A.

Και όχι μόνο αυτό. Το έκαναν με ανατροπή στα τελευταία δέκα λεπτά. Από την αρχή του ματς το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τους φιλοξενούμενους, όμως, να έχουν τις καλύτερες ευκαιρίες για κάποιο γκολ.

Αυτό ήρθε από τους ποδοσφαιριστές της «Σαμπ» στο 56′ με τον Ζαπάτα. Έκτοτε η Λάτσιο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και πίεζε ολοένα και περισσότερο για να σημειώσει  το γκολ της ισοφάρισης. Εν τέλει ήρθε από τον Σάβιτς στο 79′. Όμως οι Λατσιάλι δεν έμειναν εκεί.

Δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Το μομέντουμ ήταν δικό τους και πήραν τη μεγάλη νίκη λίγο πριν το τέλος με τον Καϊσέδο στο 91′ να χρίζεται σκόρερ.

Σαμπντόρια: Βιβιανό, Σιλβέστρε, Μπερεζίνσκι, Μουρού, Φεράρι, Μπαρέτο, Ραμίρες (77′ Άλβαρες), Πραέ (84′ Βέρε), Τορέιρα, Κουαλιαρέλα (70′ Κοβνάσκι), Ζαπάτα.

Λάτσιο: Στρακόσα, Ραντού, Ντε Μπριτζ, Μπαστός (62′ Πάτριτς), Μαρουσίτς, Λέιβα (75′ Καϊσέδο), Λούλιτς (75′ Λουκάκου), Παρόλο, Αλμπέρτο, Σαβίτς, Ιμόμπιλε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ