Δυσαρέσκεια με Καρνέζη, θέλει Οτσόα η Νάπολι

Δυσαρέσκεια με Καρνέζη, θέλει Οτσόα η Νάπολι

Η Νάπολι φέρεται δυσαρεστημένη με την εμφάνιση του Ορέστη Καρνέζη κόντρα στη Λίβερπουλ, ωστόσο οι επαφές των «παρτονοπέι» με την απόκτηση του Γκιγέρμο Οτσόα ξεκίνησαν πριν το ματς με τους «κόκκινους».

Η Νάπολι δέχθηκε βαριά ήττα με 5-0 από τη Λίβερπουλ το βράδυ της Κυριακής (04/08), με τον Ορέστη Καρνέζη να αγωνίζεται σε θέση βασικού και να πραγματοποιεί κακή εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια των «παρτονοπέι». Εντούτοις, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η δευτεραθλήτρια Ιταλίας ξεκίνησε την αναζήτηση τερματοφύλακα προ της αναμέτρησης με τους «κόκκινους», λαμβάνοντας υπόψη κυρίως το γεγονός ότι ο έτερος γκολκίπερ, ο 21χρονος Άλεξ Μέρετ, τραυματίστηκε σοβαρά και θα χάσει τουλάχιστον τις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν στη Serie A. Φυσικά, η εμφάνιση του Έλληνα τερματοφύλακα απέναντι στους «κόκκινους» ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την πεποίθηση της ιταλικής ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, όμως, η Νάπολι φέρεται να έχει καταλήξει στον Γκιγέρμο Οτσόα για να ενισχυθεί περαιτέρω, ευρισκόμενη, μάλιστα, σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Μεξικανού γκολκίπερ, ο οποίος επί του παρόντος ανήκει στη Σταντάρ Λιέγης.

Ο Καρνέζης αποκτήθηκε από τη Νάπολι τόσο με το σκεπτικό ότι θα αποτελέσει τον μέντορα του Μέρετ, όσο και λόγω των διαδοχικών τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει στη μέχρι τώρα καριέρα του ο Ιταλός γκολκίπερ. Ο 32χρονος Έλληνας αποκτήθηκε έναντι 3.000.000 ευρώ, ενώ ο Μέρετ αντί 22.000.000, με τους «παρτονοπέι» να πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του 21χρονου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ