
Η Μπολόνια κράτησε στο 1-1 τη Νάπολι και δεν της επέτρεψε να εκμεταλλευτεί την γκέλα της Ίντερ για να πλησιάσει στον πόντο.
Γκέλα η Ίντερ, γκέλα και η Νάπολι! Στο ματς που ολοκλήρωσε την 31η αγωνιστική της Serie A οι «παρτενοπέι» έμειναν στο 1-1 στο «Ρενάτο Νταλάρα» με την Μπολόνια και δεν εκμεταλλεύτηκαν την γκέλα των «νερατζούρι» με την Πάρμα. Έτσι παραμένουν στο -3 από την κορυφή ενώ οι «ροσομπλού» έπιασαν και πάλι τετράδα χάρη στον βαθμό που πήραν.
Αφού απείλησε με τον Νέρες στο 14ο λεπτό, τέσσερα λεπτά μετά η Νάπολι άνοιξε το σκορ όταν ο Ανγκισά έκανε τρομερή κούρσα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μαζί και τον Σκορούπσκι, γράφοντας το 0-1 σε κενό τέρμα. Στο 41′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για δεύτερο γκολ με τον Πολιτάνο ενώ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Σκουφέτ έσωσε δύο φορές τη Νάπολι.
Διαβάστε επίσης: Την «έπεσε» στον Αλμέιδα ο Ντέμης: «Γιατί ρίσκαρε τόσο πολύ;»
Η τρίτη απειλή όμως ήταν και η φαρμακερή καθώς στο 64′ έγινε το 1-1 με τακουνάκι του Εντόι από γύρισμα του Όντγκααρντ. Με τη συμπλήρωση 90 λεπτών η Μπολόνια είχε την ευκαιρία να πάρει το ματς, αλλά μετά την απόκρουση του Σκουφέτ στην κεφαλιά του Χολμ, ο Κάστρο κατάφερε να αστοχήσει στο ριμπάουντ.
Μπολόνια: Σκορούπσκι (25’ Ραβάλια), Χολμ, Μιράνδα, Λουκουμί, Μποϊκέμα, Φρόιλερ, Αεμπίσερ, Ορζολίνι (77’ Καμπιάγκι), Όντγκααρντ (87’ Φαμπιάν), Εντόι (87’ Ντομίνγκες), Νταλινγκά (77’ Κάστρο)
Νάπολι: Σκούφετ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζέσους, Ολιβέρα, Λομπότκα, Ανγκισά, ΜακΤόμινεϊ (70’ Γκίλμουρ), Πολιτάνο (90+2’ Ενγκονγκ), Νέρες (74’ Ραζπαντόρι), Λουκάκου
Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής:
Παρασκευή, 4/4
Τζένοα-Ουντινέζε 1-0
Σάββατο, 5/4
Μόντσα-Κόμο 1-3
Πάρμα-Ίντερ 2-2
Μίλαν-Φιορεντίνα 2-2
Κυριακή, 6/4
Λέτσε-Βενέτσια 1-1
Έμπολι-Κάλιαρι 0-0
Τορίνο-Βερόνα 1-1
Αταλάντα-Λάτσιο 0-1
Ρόμα-Γιουβέντους 1-1
Δευτέρα, 7/4
Μπολόνια-Νάπολι 1-1
Η βαθμολογία:
Η επόμενη αγωνιστική (32η):
Παρασκευή, 11/4
Ουντινέζε-Μίλαν (21:45)
Σάββατο, 12/4
Βενέτσια-Μόντσα (16:00)
Ίντερ-Κάλιαρι (19:00)
Γιουβέντους-Λέτσε (21:45)
Κυριακή, 13/4
Αταλάντα-Μπολόνια (13:30)
Φιορεντίνα-Πάρμα (16:00)
Βερόνα-Τζένοα (16:00)
Κόμο-Τορίνο (19:00)
Λάτσιο-Ρόμα (21:45)
Δευτέρα, 14/4
Νάπολι-Έμπολι (21:45)