Ίντερ: «Κλείνει» Βρσάλικο και Βιδάλ

Ίντερ: «Κλείνει» Βρσάλικο και Βιδάλ

Πολύ εντυπωσιακά θα κλείσει όπως όλα δείχνουν τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού η Ίντερ, που πάει να κλείσει Αρτούρο Βιδάλ και Σίμε Βρσάλικο!

Έχει βουίξει ο τόπος! Η Ίντερ τη σεζόν 2018/19 πάει καρφί για πρωτάθλημα! Οι Νερατζούρι ετοιμάζουν να προσθέσουν στο ήδη στέρεο οικοδόμημά τους δύο ακόμα «υλικά» σε νευραλγικές θέσεις που θα τους απογειώσουν!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν ξένα Μέσα, έπεισαν την Μπάγερν Μονάχου να πει το «ναι» για τον δανεισμό (με οψιόν αγοράς) του πολύπειρου Χιλιανού άσου Αρτούρο Βιδάλ. Ωστόσο για να μπει σε εφαρμογή το deal πρέπει πρώτα ο 31χρονος μέσος να δεχθεί να επεκτείνει το συμβόλαιο του με τους Βαυαρούς για ακόμα ένα χρόνο.

Και δεν σταματάνε εδώ οι Ιταλοί καθώς έχουν σκοπό να κάνουν δικό τους και τον Κροάτη διεθνή άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης, Σίμε Βρσάλικο. Ο δεξιός μπακ φέρεται τα έχει βρει σε όλα με την Ίντερ, με τους Ροχιμπλάνκος να βάζουν στα ταμεία τους 6,5 εκατομμύρια ευρώ για τον δανεισμό ενός έτους του Βρσάλικο, ενώ στο συμβόλαιο θα υπάρχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι στα 17,5 εκατομμύρια ευρώ!

https://twitter.com/SpaziointerE/status/1024023092345987072

https://twitter.com/SerpentsOfInter/status/1024015520419467265

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ