Η μεγάλη επιστροφή του Μπαλοτέλι: Η Τζένοα ανακοίνωσε τον «Super Mario» με απίθανο βίντεο

Η μεγάλη επιστροφή του Μπαλοτέλι: Η Τζένοα ανακοίνωσε τον «Super Mario» με απίθανο βίντεο

Παίκτης της Τζένοα είναι και επίσημα ο Μάριο Μπαλοτέλι που επιστρέφει στη Serie A υπογράφοντας συμβόλαιο με την ομάδα της Γένοβας ως το τέλος της σεζόν.

Στα 34 του χρόνια ο Μάριο Μπαλοτέλι επιστρέφει στη Serie A! Η Τζένοα ανακοίνωσε την απόκτηση του «Super Mario» ο οποίος ήταν ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι όταν και αποχώρησε από την Αδάνα Ντεμιρσπόρ.

Ο ποδοσφαιριστής που κάποτε η χρηματιστηριακή του αξία ξεπερνούσε τα 30 εκατ. ευρώ, ψάχνει μία τελευταία ευκαιρία σε υψηλό επίπεδο και η ομάδα της Γένοβας του τη δίνει. Μάλιστα η παρουσίασή του έγινε μέσω ενός εκπληκτικού βίντεο.

Διαβάστε επίσης: Οργισμένη αντίδραση από τη Ρεάλ: «Για μας η Χρυσή Μπάλα δεν υπάρχει πια»

Σε αυτό γίνεται ένα τουρ σε διάφορα σημεία της πόλης με τον χαρακτηριστικό φάρο της Γένοβας να φιγουράρει, ενώ υπάρχει και η γνωστή και μη εξαιρετέα ατάκα του Μπαλοτέλι «Why always me».

Ο Μπαλοτέλι υπήρξε διεθνής με την Ιταλία της οποίας τη φανέλα φόρεσε 36 φορές ενώ σκόραρε 14 γκολ. Έχει αγωνιστεί σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης όπως οι Ίντερ, Μίλαν, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Μαρσέιγ, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια η καριέρα του είχε πάρει την κάτω βόλτα.

Σε τι επίπεδο βρίσκεται το ξέρει μόνο ο ίδιος. Το σίγουρο είναι πως η επιστροφή του στο ιταλικό πρωτάθλημα δίνει νέο ενδιαφέρον και σίγουρα πολλά βλέμματα θα είναι πάνω του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ