Corriere dello Sport: «Ο Μανδάς ανανεώνει με τη Λάτσιο με οκταπλάσιες αποδοχές»

Έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Λάτσιο, έως το καλοκαίρι του 2029, με πολύ υψηλότερες απολαβές, είναι ο Χρήστος Μανδάς, σύμφωνα με τη «Corriere dello Sport».

Ο Χρήστος Μανδάς συνεχίζει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Ο νεαρός Έλληνας τερματοφύλακας έκανε το καλοκαίρι του 2023 ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αφού άφησε την Stoiximan Super League και τον ΟΦΗ για να μετακομίσει στην Serie A για λογαριασμό της Λάτσιο.

Οι εμφανίσεις του με τη φανέλα των «Αετών» ήταν αρκετές για να πείσουν τους ανθρώπους της ιταλική ομάδας πως αξίζει να του δώσουν νέο συμβόλαιο και να τον κρατήσουν στο «Ολίμπικο» για πολλά χρόνια ακόμη.

Διαβάστε επίσης: Δύο γκολ σε έξι λεπτά από τους πρωταθλητές Ευρώπης με δημιουργό τον Παπακανέλλο (vids)

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport» ο Έλληνας κίπερ μέχρι το τέλος του 2024 πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους Ρωμαίους, το οποίο θα ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι απολαβές του 23χρονου πορτιέρε αναμένεται να… οκταπλασιαστούν, καθώς από τις 100.000 που αμείβεται τώρα θα παίρνει 800.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους.

Ο Μανδάς μετράει με τη φανέλα της Λάτσιο 13 εμφανίσεις, έχοντας κρατήσει τέσσερις φορές το «μηδέν» στην εστία του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από