Ανακρίθηκε από την αστυνομία ο Ιντζάγκι

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι ανακρίθηκε από την ιταλική αστυνομία για την έρευνα της υπόθεσης των φανατικών οπαδών και τις σχέσεις τους με το οργανωμένο έγκλημα της χώρας.

Ο προπονητής της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι, κλήθηκε την Τετάρτη (09/10) για κατάθεση από την ιταλική αστυνομία στο πλαίσιο μιας ποινικής έρευνας σχετικά με τις σχέσεις των φανατικών οπαδών του συλλόγου με ομάδες του οργανωμένου εγκλήματος.

Φυσικά και ο Ιντζάγκι δεν κλήθηκε ως ύποπτος για την εν λόγω υπόθεση αλλά ως μάρτυρας.

Διαβάστε επίσης:Η ζωή χωρίς τον Φαλ: Ο Ολυμπιακός διαγράφει την απουσία που του στοίχισε ένα πρωτάθλημα (vids)

Την περασμένη εβδομάδα, η ιταλική αστυνομία συνέλαβε 19 υψηλού προφίλ «ultras» οπαδούς ποδοσφαίρου συνδεδεμένους με την Ίντερ και την Μίλαν, πολλοί από τους οποίους θεωρούνται ύποπτοι για διασυνδέσεις με την «Ndrangheta», το κορυφαίο γκρουπ μαφίας της Ευρώπης που προέρχεται από την περιοχή της νότιας Καλαβρίας.

Σε ένα ένταλμα σύλληψης 568 σελίδων, οι εισαγγελείς έδωσαν λεπτομέρειες για το πώς ο κορυφαίος  Ultras της Ίντερ, Μάρκο Φερντίκο τηλεφώνησε στον Ιντζάγκι λίγο πριν τον τελικό του Champions League του 2023 για να του ζητήσει να ασκήσει πίεση στους διευθυντές του συλλόγου για να διαθέσει περισσότερα εισιτήρια στην ομάδα φιλάθλων.

Οι εισαγγελείς είπαν ότι πρέπει οι δύο ομάδες να επανεξετάσουν τις σχέσεις με τους οπαδούς τους, λέγοντας ότι χρειάζονταν τροποποιήσεις στην επιχειρηματική τους δομή για να αποφευχθεί η επανάληψη της φερόμενης εγκληματικής

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από