Μόντσα – Ρόμα 1-1: Μοιρασιά στο «U-Power Stadium»

Χωρίς νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Ρόμα με τη Μόντσα.

Απώλεια βαθμών για τη Ρόμα, η οποία έμεινε ισόπαλη 1-1 με αντίπαλο τη Μόντσα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Serie A.

Ολόκληρη η… ιστορία της αναμέτρησης γράφτηκε στο δεύτερο μέρος, με τους «τζαλορόσι» να ανοίγουν το σκορ και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν αρκετά άμεσα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ρόμα ήταν εκείνη που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, γυρνώντας την μπάλα, δίχως όμως να μπορέσει να σπάσει την αμυντική γραμμή της Μόντσα, η οποία περίμενε την στιγμή της σε κάποια αντεπίθεση, που όμως δεν ήρθε ποτέ.

Στο δεύτερο 45λεπτό, οι παίκτες του Ιβάν Γιούριτς μπήκαν δυναμικά και στο 61′ ο Αρτέμ Ντόβμπικ με ωραία ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή πλάσαρε σωστά και έγραψε το 1-0. Η απάντηση της Μόντσα πάντως δεν άργησε να έρθει, με τον Ντάνι Μότα να μην λαθεύει εξ επαφής διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΜΟΝΤΣΑ: Πιτσιγκνάκο, Ίτσο, Μπιάνκο(63’ Ντάνι Μότα), Μάρι, Ντ. Περέιρα(74’ Ντ’ Αμπρόζιο), Πεσίνα Καρμπόνι, Κυριακόπουλος, Μπόντο, Τζούριτς, Μαλντίνι

ΡΟΜΑ: Σβίλαρ, Μαντσίνι, Εντίκα, Τσελίκ(86’ Σομουρόντοφ), Ανχελίνο(70’ Ερμόσο), Κριστάντε, Κονέ, Ελ Σαραουί(20’ Ζαλέφσκι), Σουλέ(70’ Πιζίλι), Πελεγκρίνι(86’ Μπαλτάντζι), Ντόβμπικ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από