Γιουβέντους – Κάλιαρι 1-1: Γκέλα στο Τορίνο για την «Μεγάλη Κύρια» (vids)

Επιστροφή στις ισοπαλίες για την Γιουβέντους που δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα ως το τέλος με την Κάλιαρι να φέρνει το παιχνίδι στα «ίσια» στο 87΄ και να φεύγει με τον βαθμό από το Τορίνο για την 7η αγωνιστική της Serie A.

Το πρώτο γκολ που δέχτηκε η Γιουβέντους στην φετινή Serie A  ήταν αρκετό για να της στερήσει την νίκη (1-1) στον αγώνα κόντρα στην Κάλιαρι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν του σκορ από την λευκή βούκα στο 15΄με τον Βλάχοβιτς,  με την φάση να εξετάζεται και από το VAR. Άξιο αναφοράς το γεγονός πώς ο Σέρβος επιθετικός αφιέρωσε το τέρμα στον  Μπρέμερ που υπέστη ρήξη χιαστού και θα απουσιάσει στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Οι «μπιανκονέρι» αύξησαν την πίεση και απείλησαν δις με σουτ του Κουπμάινερς στο 16′ και το 26′.

Στο δεύτερο μέρος η Κάλιαρι έψαξε το γκολ ισοφάρισης, αλλά το σουτ του Πίκολι στο 50′ πέρασε άουτ, ενώ κι ο Γκάτι έδιωξε το σουτ του Λουβούμπο.

Στο 88′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και το εκτέλεσε ο Μάριν, φέρνοντας στα «ίσια» το παιχνίδι λίγο πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας, φάση που κι εδώ χρειάστηκε η επέμβαση του VAR.

Ένα λεπτό αργότερα, η Γιουβέντους έμεινε με παίκτη λιγότερο, με τον διαιτητή να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη για θέατρο τον Κονσεϊσάο.

Μάλιστα, η Kάλιαρι έφτασε πολύ κοντά στην ανατροπή και το διπλό, αλλά το σουτ του Όμπερτ σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Ντι Γκρεγκόριο στο 90+6′.

Γιουβέντους: Ντι Γκρεγκόριο, Σαβόνα, Γκάτι, Καλούλου, Καμπιάζο, Τουράμ, Λοκατέλι, Κονσεϊσάο, Κουπμάινερς, Μπανγκουλά, Βλάχοβιτς.

Κάλιαρι: Σκουφέτ, Τζάπα, Μίνα, Λουπέρτο, Άτζι, Όμπερτ, Αντόπο, Μακουμπού, Ζορτέα, Βιόλα, Αουτζέλο, Πίκολι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από