Ίντερ – Τορίνο 3-2: Με σόου Τουράμ οι «νερατζούρι»

Ίντερ – Τορίνο 3-2: Με σόου Τουράμ οι «νερατζούρι»

Με τον Μάρκους Τουράμ να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Ίντερ νίκησε την Τορίνο με 3-2 και «πάτησε» στην 2η θέση της Serie A.

Η Ίντερ ήταν κυρίαρχη στην αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Serie A απέναντι στην Τόρινο και έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκους Τουράμ, πήρε τη νίκη με 3-2. Χατ-τρικ για τον Γάλλο επιθετικό, με 10 παίκτες από το 20′ αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Με αυτήν τη νίκη οι «νερατζούρι» ξεπέρασαν την Ουντινέζε και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τη Νάπολι, ενώ η Τορίνο έμεινε εκτός πρώτης πεντάδας.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη υπόθεση η σιγουριά της άμυνας

Ο Τουράμ ήταν πρωταγωνιστής και στη φάση της αποβολής των φιλοξενούμενων, καθώς ήταν εκείνος που δέχθηκε το μαρκάρισμα του Μαριπάν, ο οποίος είδε την κόκκινη κάρτα. Στη συνέχεια ο επιθετικός των «νερατζούρι» πήρε το… όπλο του. Αρχικά στο 25′ με τρομερή κεφαλιά νίκησε τους πάντες και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα σκόραρε για το 2-0 με πανομοιότυπο τρόπο, ωστόσο στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ζαπάτα μείωσε σε 2-1 για την Τορίνο. Ο Κολομβιανός έφυγε στην πλάτη της άμυνας της ομάδας του Ιντζάγκι και νίκησε από κοντά τον Σόμερ.

Ο Τουράμ έδωσε ξανά αέρα δύο τερμάτων στην Ίντερ και ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή του εμφάνιση με χατ-τρικ, σκοράροντας μετά από ριμπάουντ σε σουτ του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Η Τορίνο δεν παράτησε το ματς και κατάφερε να μειώσει εκ νέου σε απόσταση ενός γκολ. Στο 86′ ο Τσαλχάνογλου έκανε πέναλτι, ο Βλάσιτς ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε για το 3-2, που έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Ίντερ: Ζόμερ, Μπίσεκ(46’ Παβάρ), Ατσέρμπι, Μπαστόνι(82’ Ντε Φράι), Νταρμιάν(69’ Ντάμφρις), Ντιμάρκο, Μιχιταριάν(77’ Ζιελίνσκι), Τσαλχάνογλου, Φρατέζι, Τουράμ(68’ Ταρεμί), Μαρτίνες

Τορίνο: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Βαλούκιεβιτς, Κόκο, Μαριπάν, Πέντερσεν, Λατσάρο(62’ Βόιβοντα), Γκινέιτις(62’ Ίλιτς), Ρίτσι(84’ Καραμό), Λινέτι, Άνταμς, Ζαπάτα(84’ Βλάσιτς)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 7ης αγωνιστικής στη Serie A:

Νάπολι-Κόμο 3-1 (1΄ ΜακΤόμινεϊ, 53΄ πέν. Λουκάκου, 86΄ Νταβίντ Νέρες – 43΄ Στρεφέτσα)
Βερόνα-Βενέτσια 2-1 (9΄ Τένγκστεντ, 81΄αυτ. Γιορόνεν- 3΄ Οριστάνιο)
Ουντινέζε-Λέτσε 1-0 (75΄ Ζεμούρα)
Αταλάντα-Τζένοα 5-1
Ίντερ-Τορίνο 3-2

Γιουβέντους-Κάλιαρι 06/10
Μπολόνια-Πάρμα 06/10
Λάτσιο-Έμπολι 06/10
Μόντσα-Ρόμα 06/10
Φιορεντίνα-Μίλαν 06/10

Η βαθμολογία:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ