Νάπολι – Κόμο 3-1: Καθάρισε ο Λουκάκου…

Νάπολι – Κόμο 3-1: Καθάρισε ο Λουκάκου…

Με τον Ρομέλου Λουκάκου να έχει ένα γκολ και δύο ασίστ, η Νάπολι επιβλήθηκε της Κόμο με 3-1.

Η «βαριά» ήττα της πρεμιέρας απ’ τη Βερόνα (3-0), φαντάζει κάτι πολύ… μακρινό για τη Νάπολι η οποία νίκησε με 3-1 και την Κόμο στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στη Serie A, διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 6 παιχνίδια (5 νίκες και μία ισοπαλία) κι αποσπάστηκε 4 βαθμούς απ’ τη δεύτερη Γιουβέντους, που υποδέχεται την Κυριακή (6/10) την Κάλιαρι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «παρτονοπέι» ήταν ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος ο οποίος «σέρβιρε» την ασίστ στον ΜακΤόμινεϊ μόλις στο 1ο λεπτό, ενώ ευστόχησε σε πέναλτι στο 53′ δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στη Νάπολι.

Ενδιάμεσα η Κόμο ισοφάρισε προσωρινά με τον Στρεφέτσα στο 43′, όμως οι γηπεδούχοι «τελείωσαν» μια και καλή το ματς στο 86′ με το γκολ του Νταβίντ Νέρες, έπειτα από νέα ασίστ του Λουκάκου.

ΝΑΠΟΛΙ: Καπρίλε, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Μπουοντζόρνο, Ολιβέρα(88’ Σπινατσόλα), Λομπότκα(90+1’ Γκίλμουρ), Ανγκισά, ΜακΤόμινεϊ, Κβαρατσχέλια(79’ Νέρες), Λουκάκου(88’ Σιμεόνε), Πολιτάνο(80’ Ματσόκι)

ΚΟΜΟ: Αουντέρο, Φαν ντερ Μπρεμτ(83’ Ένγκελχαρντ), Ντοσένα, Κεμπφ, Μορένο(90+1’ Σάλα), Ρομπέρτο, Περόνε, Παζ, Στρεφέτσα(83’ Μπελότι), Φαντέρα(68’ Βέρντι), Κουτρόνε(90+1’ Γκαμπριελόνι)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ