«Βόμβα» στο ιταλικό ποδόσφαιρο: Συνελήφθησαν 19 μέλη των Ultras της Ίντερ και της Μίλαν, που συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα

«Βόμβα» στο ιταλικό ποδόσφαιρο: Συνελήφθησαν 19 μέλη των Ultras της Ίντερ και της Μίλαν, που συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα

Έρευνα των ιταλικών αρχών αποκάλυψε πιθανές σχέσεις των Ultras της Ίντερ και της Μίλαν με το οργανωμένο έγκλημα.

Ηγετικά στελέχη των Ultras της Ίντερ και της Μίλαν συνελήφθησαν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, μετά από έρευνα των ιταλικών αρχών. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν 19 μέλη που συνδέονται με με το οργανωμένο έγκλημα για συμμετοχή τους στη μαφία.

Μάλιστα,  από τους συλληφθέντες, οι 16 τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ τρεις βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν περιλαμβάνουν τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβιασμοί και επιθέσεις.

Διαβάστε επίσης: Τάιλερ, Σάσα και Πετρούσεφ: Το τρίγωνο των 60 πόντων και η μηδενική δημιουργία του Παναθηναϊκού (vid)

Η αστυνομία του Μιλάνου ανέφερε ότι οι περισσότεροι από τους υπόπτους συνδέονται ή είναι οργανωμένοι οπαδοί των δύο μεγάλων ομάδων της πόλης και ανάμεσά τους βρίσκονται υπό κράτηση μέλη της Curva Sud της Μίλαν, όπως οι αδελφοί Λούτσι (Φραντσέσκο και Λούκα), ο στενός τους συνεργάτης Ισλάμ Χάγκαγκ, γνωστός και ως «Alex Cologno», ο Αλεσάντρο Στίκο, με το ψευδώνυμο «Shrek», και ο Κριστιάν Ροσιέλο.

Στην επιχείρηση συνελήφθησαν επίσης βασικά μέλη της Curva Nord της Ίντερ, όπως οι Μάρκο Φερντίκο, ο πατέρας του, Τζιανφράνκο, ο Μάουρο Νέπι, ο Ματέο Νορίτο και ο Ρενάτο Μποσέτι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ