Τορίνο – Λάτσιο 2-3: Πήρε τη ματσάρα και της έσπασε το αήττητο

Τορίνο – Λάτσιο 2-3: Πήρε τη ματσάρα και της έσπασε το αήττητο

Σπουδαίο διπλό για τη Λάτσιο που επικράτησε με 3-2 στην έδρα της - αήττητης μέχρι σήμερα - Τορίνο και πλησίασε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Μεγάλη νίκη για τη Λάτσιο μέσα στην έδρα της Τορίνο της οποίας επικράτησε με 3-2 για την έκτη αγωνιστική της Serie A και της έσπασε το αήττητο.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό όταν από ασίστ του Ταβάρες ο Γκεντουζί έκανε το 0-1. Στο 41′ η Τορίνο έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Προβεντέλ έβγαλε το σουτ του Ίλιτς.

Διαβάστε επίσης: Γιουσούφ Γιαζιτσί, ένας αρτίστας στο λιμάνι

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα η Λάτσιο πέτυχε δεύτερο γκολ, με τον Ίσακσεν να βρίσκει τον Ντιά που έκανε το 0-2. Στο 67′ η Τορίνο μείωσε σε 1-2 από ασίστ του Βλάσιτς και γκολ του Άνταμς, αλλά στο 87′ ο Νοσλίν έκανε το 1-3 και φάνηκε να τελειώνει το παιχνίδι. Στο 89′ η Τορίνο μείωσε σε 2-3 με τον Κόκο, αλλά δεν πρόλαβε να κάνει κάτι περισσότερο.

Τορίνο: Παλεάρι, Βοϊβοντά (78′ Μαριπάν), Σαούλο Κόκο, Μασίνα, Λαζάρο (63′ Εντζιέ), Ταμέζε (46′ Άνταμς), Ρίτσι, Ίλιτς, Σόσα (46′ Πέντερσεν), Ζαπάτα, Σανάμπρια (63′ Βλάσιτς)

Λάτσιο: Προβεντέλ, Λαζάρι (80′ Μάρουσιτς), Μάριο Γκίλα, Ρομανιόλι, Ταβάρες (68′ Πελεγκρίνι), Γκεντουζί, Ροβέλα, Ίσακσεν (68′ Τσάουνα), Τζακάνι, Ντιά (68′ Βεσίνο), Καστεγιάνος (89′ Νοσλίν)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ