Μπολόνια – Αταλάντα 1-1: Γλύτωσε τους «Μπεργκαμάσκι» ο Σάμαρτζιτς στο 90′

Μπολόνια – Αταλάντα 1-1: Γλύτωσε τους «Μπεργκαμάσκι» ο Σάμαρτζιτς στο 90′

Η Μπολόνια ήρθε ισόπαλη με 1-1 με αντίπαλο την Αταλάντα, η οποία ισοφάρισε στο 90ο λεπτό με τρομερό γκολ του Σάμαρτζιτς.

Η Μπολόνια δεν τα κατάφερε και ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αταλάντα σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Serie A, με τον Σάμαρτζιτς να γλιτώνει την ομάδα του Μπέργκαμο στο 90ο λεπτό με ένα πανέμορφο γκολ.

Η Μπολόνια κρατούσε το τρίποντο μέχρι τις καθυστερήσεις όμως δεν κατάφερε  να νικήσει. Το σκορ είχε ανόιξει για την ομάδα του Βιτσέντζο Ιταλιάνο ο Κάστρο στο 46ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Εντόι.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολα στον τελικό και περιμένουν οι «Πράσινοι»

Η «κόκκινη» αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 52ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Λουκούμι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για κράτημα σε αντίπαλο.

Το πρώτο ημίχρονο είχε να προσφέρει ελάχιστο θέαμα και ακόμη πιο λίγες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με τις ομάδες να πηγαίνουν τελικά στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0 κια ουσιαστικά τίποτα αξιομνημόνευτο.

Στην επανάληψη, η εικόνα άλλαξε, καθώς η Μπολόνια πήρε με το «καλημέρα» το προβάδισμα χάρη στο μακρινό σουτ του Κάστρο στο 46′. Παρά το ιδανικό ξεκίνημα, η Μπολόνια έμεινε με δέκα παίκτες έξι λεπτά μετά, αφού ο Λουκουμί αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Με αυτό το αριθμητικό πλεονέκτημα, η Αταλάντα κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και πίεσε τους Ροσομπλού για να φτάσει τελικά στο πολυπόθητο γκολ με τον Σάμαρτζιτς στο 90’με καταπληκτικό σουτ, βάζοντας «ταφόπλακα» στα όνειρα της Μπολόνια για νίκη.

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Πος, Μπεουκεμά, Λουκούμι, Λυκογιάννης, Αέμπισερ (68’ Έρλικ), Φρόιλερ, Φαμπιάν (46’ Ουρμπάνσκι), Ορσολίνι, Εντόιγ, Κάστρο (68’ Νταλίνγκα)

Αταλάντα:
Καρνεσέκι, Κοσουνού (63’ Ρετέγκι), Τζιμσίτι, Κολάσινατς (79’ Τζανιόλο), Μπελανόβα (63’ Κουαδράδο), Ντε Ρουν, Έντερσον, Ρουγκέρι (79’ Πάσαλιτς), Μπρεσιανίνι (45’ Σάμαρτζιτς), Ντε Κέτελαρ, Λούκμαν

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ