Ουντινέζε – Ίντερ 2-3: Επιστροφή στις νίκες με Λαουτάρο…

Ουντινέζε – Ίντερ 2-3: Επιστροφή στις νίκες με Λαουτάρο…

Η Ίντερ άφησε πίσω της την ήττα από τη Μίλαν καθώς με πρωταγωνιστή τον Λαουτάρο Μαρτίνες επικράτησε με 3-2 στην έδρα της Ουντινέζε.

Σπουδαίο διπλό για την Ίντερ που πέρασε με 3-2 από την έδρα της Ουντινέζε για την έκτη αγωνιστική της Serie A και έπιασε Μίλαν και Τορίνο στην κορυφή. Παράλληλα, άφησε πίσω της την ήττα στο ντέρμπι του Μιλάνου, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «νερατζούρι» καθώς πέτυχε δύο γκολ.

Στα 44 μόλις δευτερόλεπτα ο Νταρμιάν έβγαλε υπέροχη κάθετη στον Φρατέζι κι εκείνος με πλασέ έκανε το 0-1. Από σέντρα του Ντιμάρκο στο 9′ ο Λαουτάρο έχασε απίθανη ευκαιρία με κεφαλιά και στο 35′ ο Ζεμούρα σέντραρε και ο Καμπασελέ με κεφαλιά έξανε το 1-1. Πριν βγει το ημίχρονο όμως η Ίντερ πήρε ξανά το προβάδισμα με γκολ του Λαουτάρο από σέντρα του Ντιμάρκο.

Διαβάστε επίσης: Σύνθημα αντεπίθεσης στο Ρέντη – Η κουβέντα στα αποδυτήρια, η πίστη στην ομάδα και το άμεσο ζητούμενο

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο δεύτερο μέρος και στο 47′ ο Λαουτάρο έκανε το 1-3 με πλασέ από ασίστ του Τουράμ. Η Ίντερ έχασε κάποιες ευκαιρίες στη συνέχεια για να τελειώσει το ματς και στο 83′ η Ουντινέζε μείωσε σε 2-3 με γκολ του Λούκα, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.

Ουντινέζε: Οκόγιε, Καμπασελέ, Ζεμούρα, Μπιγιόλ, Τουρέ, Εχιζίμπουε, Κάρλστρεμ (74’ Άτα), Θάραγα (86′ Μπράβο), Λόβριτς (59’ Εκέλενκαμπ), Τοβέν (74’ Μπρένερ), Ντέιβις (59’ Λούκα)

Ίντερ: Ζόμερ, Νταρμιάν, Μπίσεκ, Ντιμάρκο (65’ Κάρλος Αουγούστο), Ατσέρμπι, Μπαζτόνι (75’ Ντε Φράι), Τσαλχάνογλου, Μχιταριάν, Φρατέζι (85’ Ζιελίνσκι), Τουράμ (75’ Ταρεμί), Μαρτίνες (86′ Κορέα)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ