Ψηλά ο πήχης από τον Κυριακόπουλο: «Γιατί να μη φτάσουμε μέχρι το τέλος του Coppa Italia»

Ψηλά ο πήχης από τον Κυριακόπουλο: «Γιατί να μη φτάσουμε μέχρι το τέλος του Coppa Italia»

«Στο Coppa Italia δεν βάζουμε όρια και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται», είπε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος έχει εξελιχθεί σε μεγάλο πρωταγωνιστή στη φετινή Μόντσα, με τον Έλληνα μπακ να πετυχαίνει ένα γκολ και να μοιράζει μία ασίστ σε διάστημα 6 λεπτών, στην πρόσφατη αναμέτρηση του Coppa Italia, κόντρα στη Μπρέσια.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του, ο Έλληνας μεσοαμυντικός έθεσε ψηλά τον πήχη αναφορικά με τους στόχους της Μόντσα, στο ιταλικό Κύπελλο, αφού επιθυμία του ίδιου και του συλλόγου είναι να βρεθούν στον μεγάλο τελικό.

Διαβάστε επίσης: Η πιο νεανική ομάδα της Euroleague η Παρτιζάν – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (vids)

Αναλυτικά όσα είπε ο Κυριακόπουλος

«Είμαι καλά και είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μου αλλά κυρίως από την εμφάνιση της ομάδας. Αυτή η νίκη είναι σημαντική για εμάς επειδή μας έλειπε αρκετό καιρό. Στο Coppa Italia δεν βάζουμε όρια και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται, γιατί να μη φτάσουμε μέχρι το τέλος του δρόμου όπως έχουν κάνει αρκετές ομάδες στο παρελθόν.

Η καλή εμφάνιση που είχαμε κόντρα στην Μπρέσια θα είναι σημαντική και για το μέλλον μας. Αυτή η διοργάνωση είναι χρήσιμη επειδή μπορούν να παίξουν όλοι. Αυτό που θα μας χρειαστεί στο ματς με την Νάπολι είναι να είμαστε πιο κυνικοί, κάτι που μας έλειψε απέναντι στην Μπολόνια και δεν μου άρεσε καθόλου.

Κόντρα σε μία σκληρή ομάδα όπως είναι η Νάπολι του Κόντε θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε πόντους. Προς το παρόν κρατάμε αυτή τη νίκη που έπρεπε να έρθει με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτή τη νοοτροπία που δείξαμε με την Μπρέσια πρέπει να την έχουμε και στο πρωτάθλημα. Προσωπικά, δεν αποδέχομαι την εμφάνιση που είχαμε απέναντι στην Μπολόνια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ