Έτοιμος να ανανεώσει με τη Μίλαν μέχρι το 2028 ο Μενιάν

Έτοιμος να ανανεώσει με τη Μίλαν μέχρι το 2028 ο Μενιάν

O Mάικ Μενιάν αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν, με τον Γάλλο κίπερ να παραμένει κάτοικος Μιλάνου μέχρι το 2028

Σε θετικό κλίμα συνεχίζονται οι συζητήσεις ανάμεσα στον Μάικ Μενιάν και στους διοικούντες της Μίλαν, με τους ροσονέρι να έχουν προσφέρει στον Γάλλο τερματοφύλακα νέο συμβόλαιο με πολύ ικανοποιητικές απολαβές.

Οι δύο πλευρές είναι πρόθυμες να συνεχίσουν τη κοινή τους πορεία, με τον 29χρονο κίπερ να παραμένει κάτοικος «Σαν Σίρο» μέχρι το 2028.

Διαβάστε επίσης: Οριστικός χωρισμός για διάσημο ζευγάρι – Ελεύθερη η ξανθιά της τηλεόρασης!

Η «Corriere dello Sport» αναφέρει ότι ο Γάλλος γκολκίπερ θα λαμβάνει 6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ μαζί με τα μπόνους που προβλέπει η συμφωνία, το ποσό αυτό θα αγγίζει τα 7 εκατ. τον χρόνο.

Το τρέχον συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2026 και η παραμονή του Μενιάν στη Μίλαν αποτελεί προτεραιότητα για τους Ροσονέρι που δεν θέλουν να τρέχουν τελευταία στιγμή και δεν ρισκάρουν να χάσουν έναν από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας.

Ο Μενιάν αγωνίζεται στη Μίλαν από το 2021 κι έκτοτε έχει καταγράψει 116 συμμετοχές, ενώ έχει πανηγυρίσει τη κατάκτηση του Σκουντέτο του 2022.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ