Ο Τσάβι έριξε «άκυρο» στη Ρόμα

Ο Τσάβι έριξε «άκυρο» στη Ρόμα

Η Ρόμα χτύπησε... τη πόρτα του Τσάβι, προκειμένου να διαδεχτεί τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι στο τιμόνι του συλλόγου, ωστόσο ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα απάντησε αρνητικά

Την προηγούμενη εβδομάδα, η διοίκηση της Ρόμα πήρε την απόφαση να απολύσει τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, από τη θέση του προπονητή, με τους τιφόζι των Ρωμαίων εναντιώνονται στην εξέλιξη αυτή.

Οι τζιαλορόσι τελικά κατέληξαν στην επιλογή του Ίβαν Γιούριτς, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, πριν αναλάβει ο Κροάτης τεχνικός η Ρόμα μίλησε και με άλλους υποψηφίους, μεταξύ των οποίων ήταν και ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο διαιτητής που όρισε η UEFA στο Λιόν – Ολυμπιακός

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου απευθύνθηκαν στον 44χρονο τεχνικό, ο οποίος όμως απάντησε αρνητικά, αφού δεν τον ενδιέφερε αυτή η προοπτική.

Ο Τσάβι είναι ελεύθερος από τον περασμένο Ιούνιο όταν και έλυσε τη συνεργασία του με την Μπάρτσα, ωστόσο όπως φαίνεται η επιστροφή τους στους πάγκους δεν είναι προτεραιότητά του αυτή τη χρονική περίοδο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ