Μόντσα – Μπολόνια 1-2: Ο Λυκογιάννης «πίκρανε» τον Κυριακόπουλο

Μόντσα – Μπολόνια 1-2: Ο Λυκογιάννης «πίκρανε» τον Κυριακόπουλο

Με τον Λυκογιάννη να έχει ασίστ η Μπολόνια έκανε σεφτέ στη Serie A με το 2-1 στην έδρα της Μόντσα του Κυριακόπουλου που ακόμη αγνοεί τη νίκη. Σε όλο το 90λεπτο αγωνίστηκαν οι δύο Έλληνες μπακ.

Την πρώτη νίκη της στη φετινή Serie A πανηγύρισε η Μπολόνια, που πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μόντσα για την πέμπτη αγωνιστική.

Η ομάδα-έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος, που φέτος όμως δεν έχει ξεκινήσει καλά, προηγήθηκε στο 24′ με τον Ουρμπάνσκι μετά από ασίστ του Λυκογιάννη, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο. Οι γηπεδούχοι (με βασικό τον Γιώργο Κυριακόπουλο) ισοφάρισαν στο 43′ με τον Τζούριτς, αλλά οι «ροσομπλού» βρήκαν το νικητήριο γκολ με τον Κάστρο στο 80′.

Διαβάστε επίσης: Αναζητώντας το plan B…

Μόντσα: Τουράτι, Ίτσο (82’ Μπόντο), Μάρι, Καρμπόνι, Περέιρα (88’ Νταμπρόσιο), Πεσίνα, Μπιάνκο, Κυριακόπουλος, Μότα (71’ Καπράρι), Μαλντίνι (71’ Φόρσον), Τζούριτς (82’ Μάριτς)

Μπολόνια: Ραβάλια, Ντε Σιλβέστρι (78’ Πος), Κασάλε (46’ Μπεουκεμά), Λουκουμί, Λυκογιάννης, Ουρμπάνσκι (78’ Μόρο), Φρόιλερ, Αέμπισερ, Οντγκάρντ (71’ Ίλινγκ-Τζούνιορ), Εντόιγ, Κάστρο

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ