Ρόμα: Ετοιμάζουν διαμαρτυρία οι «τιφόζι» στο ντεμπούτο του Γιούριτς

Ρόμα: Ετοιμάζουν διαμαρτυρία οι «τιφόζι» στο ντεμπούτο του Γιούριτς

Σε έξαλλη κατάσταση βρίσκονται οι «τιφόζι» της Ρόμα, καθώς ετοιμάζουν έντονη διαμαρτυρία στο ντεμπούτο του Γιούριτς με αφορμή την απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ρόμα είναι έτοιμοι να αντιδράσουν και να αφήσουν κενές τις κερκίδες στο ματς κόντρα στην Ουντινέζε την Κυριακή (22/9). Τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα ανάμεσα στους φιλάθλους και τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας τις τελευταίες 24 ώρες και ο λόγος είναι η απόλυση του 41χρονου τεχνικού και πρώην παίκτη της ομάδας, Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Το ξεκίνημα των «τζιαλορόσι» τη φετινή σεζόν δεν είναι το ιδανικό, καθώς έχουν σημειώσει τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Serie A, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να προβεί στην απομάκρυνση του Ντε Ρόσι από τον πάγκο του κλαμπ λύνοντας το συμβόλαιό του.

Διαβάστε επίσης: Συναγερμός στον Παναθηναϊκό: Διπλό πρόβλημα ενόψει Ολυμπιακού

Η απόφαση των Ρωμαίων δεν βρήκε καθόλου σύμφωνους τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι τώρα είναι στη διαδικασία να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους στο ντεμπούτο του νέου προπονητή της ομάδας, Ιβάν Γιούριτς. Ο Κροάτης τεχνικός είναι ο αντικαταστάτης του Ντανιέλε Ντε Ρόσι και είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του στον πάγκο της Ρόμα την ερχόμενη Κυριακή (22/9) στον αγώνα με την Ουντινέζε.

Η αντίδραση των «τιφόζι» δεν άργησε καθώς γνωστοποίησαν ότι η Curva Sud στα 30 πρώτα λεπτά της αναμέτρησης θα παραμείνει άδεια ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Επιμέλεια: Χριστίνα Κουλουκούρα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ