Μπαλοτέλι: «Έχω απορρίψει πολλές προτάσεις για θέλω να γυρίσω στη Serie A»

Την επιθυμία του να επιστρέψει στη Serie A εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Έχοντας φτάσει πλέον στα 34 του, ο Μάριο Μπαλοτέλι ζητά μια τελευταία ευκαιρία στη Serie A, μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο Ιταλός επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από την Αδάνα Ντεμίρσπορ και στις δηλώσεις του επισήμανε ότι έχει αλλάξει και ότι έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις επειδή στόχος του είναι να επιστρέψει στη χώρα του.

Οι δηλώσεις του Μάριο Μπαλοτέλι:

«Δεν καταλαβαίνω την προκατάληψη που έχει ο κόσμος προς το πρόσωπό μου. Είχα τις διαφωνίες μου με κάποιους προπονητές, αλλά και ποιος δεν τα έχει ζήσει αυτά; Ποτέ δεν κατέστρεψα την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, ενώ σήμερα ακούς για ποδοσφαιριστές που κάνουν χρήση ναρκωτικών, υποθέσεις ντόπινγκ και εθισμού στον τζόγο.

Πέρασα μια περίοδο που αισθανόμουν συνεχώς μόνος και δεν είχα κίνητρο, αλλά σε αυτές τις περιόδους είχα δίπλα μου την οικογένειά μου, ενώ πήρα και ένα ψυχολογικό μονοπάτι που με βοήθησε. Έχω αλλάξει πολύ, πλέον γνωρίζω καλά πώς να συγκρατώ τον εαυτό μου. Μετανιώνω που δεν το έμαθα νωρίτερα.

Θα ήθελα να επιστρέψω στη Serie A και για αυτό δεν έχω απαντήσει θετικά σε κάποια από τις προτάσεις που είχα από ομάδες του εξωτερικού».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από