Μίλαν: Στα… σκοινιά ο Φονσέκα, περιμένει ο Σάρι

Ο Πάουλο Φονσέκα βρίσκεται σε δύσκολη θέση στον πάγκο της Μίλαν και σε περίπτωση που αποχωρήσει θα αντικατασταθεί από τον Μαουρίτσιο Σάρι, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport.

«Επιστρέφω αμέσως, ελπίζω πριν τον Ιανουάριο», είπε (11/9) σε μια μεγάλη συνέντευξη στην «Gazzetta dello Sport» ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Φαίνεται όμως ότι ίσως δεν περιμένει ούτε μέχρι τότε, αφού εάν το βράδυ της Κυριακής (22/7) η Μίλαν χάσει το ντέρμπι «della madonnina» από τη Ίντερ, ο Πάουλο Φονσέκα θα αποτελέσει παρελθόν. Και σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο Σάρι φέρεται ως πιθανός-μάλιστα ισχυρός- υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο στον πάγκο των «ροσονέρι».

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Ροντινέι (pic)

«Η Μίλαν και ο Σάρι κοιτάζονται από μακριά. Όλοι οι οπαδοί των «ροσονέρι» γνωρίζουν ότι, αν το ντέρμπι πάει άσχημα, η ομάδα μπορεί να αλλάξει προπονητή. Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι ήδη ισχυρός υποψήφιος», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Σάρι ήταν προπονητής της Γιουβέντους το 2019-20, από το 2021 έως το 2024 ήταν στη Λάτσιο. Μάλιστα τις μέρες του αποχαιρετισμού του «χώρισε» με τον βοηθό του, Τζιοβάνι Μαρτουσιέλο, ο οποίος πλέον προπονεί τη Σαλερνιτάνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από