Μίλαν: Στα… σκοινιά ο Φονσέκα, περιμένει ο Σάρι

Μίλαν: Στα… σκοινιά ο Φονσέκα, περιμένει ο Σάρι

Ο Πάουλο Φονσέκα βρίσκεται σε δύσκολη θέση στον πάγκο της Μίλαν και σε περίπτωση που αποχωρήσει θα αντικατασταθεί από τον Μαουρίτσιο Σάρι, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport.

«Επιστρέφω αμέσως, ελπίζω πριν τον Ιανουάριο», είπε (11/9) σε μια μεγάλη συνέντευξη στην «Gazzetta dello Sport» ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Φαίνεται όμως ότι ίσως δεν περιμένει ούτε μέχρι τότε, αφού εάν το βράδυ της Κυριακής (22/7) η Μίλαν χάσει το ντέρμπι «della madonnina» από τη Ίντερ, ο Πάουλο Φονσέκα θα αποτελέσει παρελθόν. Και σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο Σάρι φέρεται ως πιθανός-μάλιστα ισχυρός- υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο στον πάγκο των «ροσονέρι».

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Ροντινέι (pic)

«Η Μίλαν και ο Σάρι κοιτάζονται από μακριά. Όλοι οι οπαδοί των «ροσονέρι» γνωρίζουν ότι, αν το ντέρμπι πάει άσχημα, η ομάδα μπορεί να αλλάξει προπονητή. Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι ήδη ισχυρός υποψήφιος», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Σάρι ήταν προπονητής της Γιουβέντους το 2019-20, από το 2021 έως το 2024 ήταν στη Λάτσιο. Μάλιστα τις μέρες του αποχαιρετισμού του «χώρισε» με τον βοηθό του, Τζιοβάνι Μαρτουσιέλο, ο οποίος πλέον προπονεί τη Σαλερνιτάνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ