Κάλιαρι – Νάπολι 0-4: Πάρτι των «παρτενοπέι» στη Σαρδηνία

Κάλιαρι – Νάπολι 0-4: Πάρτι των «παρτενοπέι» στη Σαρδηνία

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρομέλου Λουκάκου η Νάπολι διέλυσε με 4-0 την Κάλιαρι στη Σαρδηνία και συνέχισε την ανοδική της πορεία στο πρωτάθλημα.

Με τον Ρομέλου Λουκάκου να βάζει ένα γκολ και να φτιάχνει άλλα δύο, η Νάπολι πήρε τρίτη σερί νίκη στη Serie A επικρατώντας με 4-0 της Κάλιαρι για την τέταρτη αγωνιστική και έπιασε προσωρινά κορυφή.

Το σκορ άνοιξε στο 18′ ο Ντι Λορέντζο με πλασέ ενώ στο 24′ ο Λουπέρτο έσωσε στη γραμμή την προσπάθεια του Λουκάκου. Το ματς διακόπηκε για δέκα λεπτά λόγω έντασης στις κερκίδες και στο 35′ μετά από κόρνερ ο Ζίτο πήρε την κεφαλιά και ο Λομπότκα έσωσε στη γραμμή.

Στο 56′ το σουτ του Μαρίν σταμάτησε στο δοκάρι και δέκα λεπτά μετά ο Λουκάκου έβγαλε κάθετα στον Κβαρατσχέλια κι εκείνος με σουτ έγραψε το 0-2. Από τραγικό λάθος του Σκούφετ στο 66′ ο Κβαρατσχέλια έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Λουκάκου πλάσαρε από το πέναλτι για το 0-3 στο 70′ ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Μπουοντζιόρνο με κεφαλιά στις καθυστερήσεις.

Κάλιαρι: Σκούφετ, Οτζέλο, Μίνα, Άτσι (59’ Ματουντούα), Λουπέρτο, Τζάπα, Μαρίν (78’ Μακουμπού), Ντεϊόλα (46’ Αντόπο), Γκαετάνο, Πίκολι (78’ Παβολέτι), Ζίτι

Νάπολι: Μερέτ, Σπινατσόλα (64’ Ολιβέρα), Ραχμάνι, Ματσόκι, Ντι Λορέντζο, Μπουοντζιόρνο, Λομπότκα, Ανγκισά, Πολιτάνο (81’ Νέρες), Κβαρατσχέλια (74’ ΜακΤόμινεϊ), Λουκάκου (74’ Σιμεόνε).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ