Τζένοα – Ρόμα 1-1: «Θρίλερ» στην Γένοβα, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 96′! (vids)

Τζένοα – Ρόμα 1-1: «Θρίλερ» στην Γένοβα, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 96′! (vids)

Η Τζένοα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Ντόβμπικ στο 37', κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ρόμα στο 96' με γκολ του Ντε Βίντερ.

Η Ρόμα δεν κατόρθωσε να πανηγυρίσει τη νίκη ούτε απέναντι στην Τζένοα, καθώς η ομάδα της Γένοβας, ισοφάρισε το παιχνίδι με γκολ του Ντε Βίντερ στο 96ο λεπτό. Είχε ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στο 37ο λεπτό ο Ντόβμπικ.

Ο Ιταλός κόουτς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα δευτερόλεπτα πριν η Τζένοα κάνει το 1-1 και ενώ προηγουμένως ο διαιτητής είχε διακόψει το παιχνίδι για τραυματισμό του Πελεγκρίνι στο 94′ (4 ήταν και τα λεπτά των καθυστερήσεων).

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το Καραϊσκάκη δίνει πρωτάθλημα…

Η ομάδα της Γένοβας ήταν γενικά κατώτερη σε όλο το παιχνίδι και έτσι η ομάδα της πρωτεύουσας κατάφερε να προηγηθεί στο 37′ με γκολ του Ντόβμπικ, το οποίο ο διαιτητής αρχικά ακύρωσε ως οφσάιντ. Ο VAR επενέβη και χρειάστηκαν επτά ολόκληρα λεπτά μέχρις ότου να κατοχυρωθεί το γκολ υπέρ της Ρόμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόμα συνέχισε να έχει τα ηνία του αγώνα, όμως στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Ντε Βίντερ με buzzer beater ισοφάρισε στο 90+6′ με κεφαλιά, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ στη Serie A.

ΤΖΕΝΟΑ: Γκολίνι, Βολιάκο (46′ Βιτίνια), Ντε Βίντερ, Βάσκες, Σαμπέλι, Θόρσμπι (46′ Μαλινόβσκι), Μπάντελ (80′ Μπόχινεν), Φρέντρουπ, Καρικόλ, Πιναμόντι, Εκουμπάν (80′ Εκατόρ).

ΡΟΜΑ: Σβίλαρ, Μαντσίνι, Εντικά, Ανχελίνο, Ελ Σαραουΐ (62′ Τσελίκ), Κονέ, Κριστάντε, Πισίλι (62′ Πελεγκρίνι), Σαλεμάκερς, Ντιμπάλα (62′ Μπαλντάντζι), Ντόβμπικ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ