Έμπολι – Γιουβέντους 0-0: Γκέλα στην Τοσκάνη για τους «μπιανκονέρι»

Έμπολι – Γιουβέντους 0-0: Γκέλα στην Τοσκάνη για τους «μπιανκονέρι»

Δεύτερο σερί 0-0 για τη Γιουβέντους που μετά τη Ρόμα «κόλλησε» και στην Τοσκάνη με την Έμπολι που της έκοψε ακόμη δύο βαθμούς.

Για δεύτερη σερί αγωνιστική η Γιουβέντους κόλλησε στο 0-0 στη Serie A. Μετά το ντέρμπι με τη Ρόμα, η ομάδα του Τιάγκο Μότα ήρθε ισόπαλη χωρίς γκολ και με την Έμπολι στην Τοσκάνη για την τέταρτη στροφή του πρωταθλήματος και άφησε ακόμη δύο βαθμούς.

Κάκιστο ήταν το πρώτο ημίχρονο όπου η μοναδική ευκαιρία ήταν στο 36′ όταν ο Γκάτι έπιασε την κεφαλιά και ο Βάσκεθ με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ. Στο 48′ ο Βλάχοβιτς αστόχησε σε τετ α τετ ενώ στο 73′ ο Περίν σταμάτησε το πλασέ του Γκράσι και κράτησε το μηδέν. Στο 90+1’ το σουτ του Μαλέ πέρασε μόλις άουτ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γκάτι με σωτήριο τάκλιν σταμάτησε το πλασέ του Γκιάσι απο τα δεξιά.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 32-25: Άρχισε το… μέτρημα: Η πρώτη κούπα για την ιστορική σεζόν των 100 ετών!

Εμπολι: Βάσκεθ, Ισμάιλι, Γκοκλιχίτζε, Βίτι, Πετσέλα, Γκιασί, Γκράσι (76’ Εκόνγκ), Χέντερσον (89’ Χάας), Μαλέ, Κολόμπο (63’ Πελέγκρι), Εσπόζιτο (76’ Αντζορίν)

Γιουβέντους: Περίν, Καλουλού, Μπρέμερ, Γκάτι, Καμπιάσο, Λοκατέλι (66’ Τουράμ), Ντόουγκλας Λουίζ (65’ Φατζόλι), Γκονζάλες (66’ Γουεά), Κουπμάινερς, Γιλντίζ (66’ Εμπανγκουλά), Βλάχοβιτς

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ