Τότι: «Οι οπαδοί δεν είναι χαρούμενοι που δεν είμαι στην ομάδα»

Τότι: «Οι οπαδοί δεν είναι χαρούμενοι που δεν είμαι στην ομάδα»

Ο Φραντσέσκο Τότι μίλησε για την απουσία του από τη Ρόμα, αλλά και για τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Το… παράπονό του προς τη διοίκηση της Ρόμα εξέφρασε ο Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος μίλησε για το γεγονός πως κανείς δεν του έχει προτείνει μια θέση στην ομάδα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε επίσης στον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου, αλλά και στον Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Oι δηλώσεις που έκανε ο Φραντσέσκο Τότι:

«Έχω χάσει λίγο αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά ακόμα τα πηγαίνω μια χαρά. Έχω άλλες δουλειές και πράγματα που κάνω. Εάν έπρεπε να πάρω έναν ρόλο στο ποδόσφαιρο, θα πρέπει να είναι σημαντικός και σχετικός».

Για το ότι κανείς από τη Ρόμα δεν του έδωσε κάποια θέση στην ομάδα: «Δεν το περίμενα αλλά είμαστε όλοι χαρούμενοι. Και εγώ και οι άνθρωποι στη Ρόμα. Ίσως οι οπαδοί δεν είναι βέβαια τόσο χαρούμενοι».

Για το ότι αυτό το καλοκαίρι η Ρόμα προχώρησε σε αρκετές μεταγραφές και τον καλό του φίλο Ντανιέλε Ντε Ρόσι: «Αν πείστηκα με τις μεταγραφές; Και ναι και όχι. Μετά από αυτό το χάος, τα ρίσκαραν όλα. Τώρα είναι στο χέρι του Ντε Ρόσι να τους βάλει στο γήπεδο και να τους κάνει να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό. Μιλήσαμε τον προηγούμενο μήνα και ήταν χαρούμενος με ό,τι έχει κάνει. Προσπαθεί να κάνει περισσότερα, γιατί δεν περίμενε τέτοια αρχή στο πρωτάθλημα. Έχει τη νοοτροπία και την επιθυμία για να βελτιωθεί».

Για τη μεγάλη του αγάπη, τη Ρόμα: «Πάντα συγκινούμαι όταν μιλάω για τη Ρόμα, δεν σημαίνει βέβαια ότι κλαίω κάθε φορά. Βάζω την ομάδα πάνω από όλα και κάθε φορά που μιλάω για εκείνη είναι κάτι το ξεχωριστό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ