Γιουβέντους – Ρόμα 0-0: «Κολλήσαν» στο μηδέν

Γιουβέντους – Ρόμα 0-0: «Κολλήσαν» στο μηδέν

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, Γιουβέντους και Ρόμα αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα για την τρίτη αγωνιστική της Serie A.

Ισόπαλες χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Γιουβέντους και Ρόμα σε ένα ματς με κακό ρυθμό και ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες.

Στους 7 βαθμούς ανέβηκε η ομάδα του Τιάγκο Μότα, μόλις τον δεύτερο βαθμός της κέρδισε αυτή του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, που δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά τη νέα σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Το 72% της Ελλάδας στα προκριματικά και ο δρόμος στα League Stage των Europa και Conference League

Στο 13ο λεπτό το σουτ του Πελεγκρίνι κόντραρε κι έφυγε εκτός ενώ στο 17’ το σουτ του Σουλέ πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ντι Γκρεγκόριο. Στο 42ο λεπτό ο Σβίλαρ έπεσε και απομάκρυνε το σουτ του Βλάχοβιτς και στο 49’ ο Σέρβος απείλησε και πάλι.

Η επόμενη υποψία… φάσης ήταν ένα σουτ του Ντιμπάλα στο 86ο λεπτό, με την μπάλα να σταματά στον Μπρέμερ ενώ τρία λεπτά μετά το σουτ του Ανχελίνο πέρασε άουτ και κάπως έτσι η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Ντι Γκρεγκόριο, Γκάτι, Σαβόνα, Μπρέμερ, Καμπάλ (46’ Κοουπμάινερς), Φατζιόλι (67’ Ντόουγκλας Λουίζ), Λοκατέλι (67’ ΜακΚένι), Καμπιάζο, Γιλντίζ, Εμπανγκουλά (46’ Κονσεϊσάο), Βλάχοβιτς (83’ Γκονθάλεθ)

ΡΟΜΑ: Σβίλαρ, Τσελίκ, Μαντσίνι, Πιζίλι (72’ Κονέ), Ανχελίνιο, Εντικά, Κριστάντε, Πελεγκρίνι (82’ Μπαλντάντσι), Σουλέ (62’ Ντιμπάλα), Σαλεμάκερς (62’ Ζαλέβσκι), Ντόβμπικ (82’ Σομουρόντοβ)

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ