Πρώτος βαθμός για τη Μίλαν (2-2) – Ανατροπή στις καθυστερήσεις για τη Νάπολι (2-1)

Πρώτος βαθμός για τη Μίλαν (2-2) – Ανατροπή στις καθυστερήσεις για τη Νάπολι (2-1)

Ούτε τώρα νίκη για τη Μίλαν που τουλάχιστον έσωσε τον βαθμό στην έδρα της Λάτσιο (2-2), την ώρα που η Νάπολι τούμπαρε την Πάρμα με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (2-1).

Δεν ανέδειξε νικητή η «μονομαχία» στο «Ολίμπικο», ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Μίλαν για την 3η αγωνιστική της Serie A. Οι «λατσιάλι» ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με τους «ροσονέρι», οι οποίοι ακόμα αναζητούν το πρώτο τους «τρίποντο» στο εφετινό πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 8′ με τον Πάβλοβιτς και έμειναν σε πλεονεκτική θέση μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ωστόσο, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και μέσα σε ελάχιστα λεπτά (62′-66′) έφεραν τα… πάνω-κάτω, με σκόρερ τους Καστεγιάνος και Ντιά (2-1). Η Μίλαν, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της… λέξη και στο 72′ με τον Λεάο κατάφερε να… αποδράσει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με τεράστια ανατροπή στις καθυστερήσεις, η Νάπολι πανηγύρισε τη δεύτερη εφετινή νίκη της και με το τελικό 2-1 επί της Νάπολι πλησίασε την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από την… άσπρη βούλα με τον Μπόνι στο 19′ και έδειχαν αποφασισμένοι για το πρώτο τους «διπλό». Ωστόσο, η αριθμητική υπεροχή της Νάπολι από το 75′ (κόκκινη ο Σουζούκι της Πάρμα) επέτρεψε στους γηπεδούχους να ελέγξουν τον ρυθμό και στις καθυστερήσεις να χτυπήσουν με τους Λουκάκου (90+2′) και Ανγκισά (90+6′) για την ανατροπή!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ