Γιουβέντους: Ανακοίνωσε τον Κονσεϊσάο, πάει και για Κουπμάινερς (pic,vid)

Γιουβέντους: Ανακοίνωσε τον Κονσεϊσάο, πάει και για Κουπμάινερς (pic,vid)

Μεταγραφών συνέχεια στη Γιουβέντους που ανακοίνωσε την απόκτηση του Φρανσίσκο Κονσεϊσάο - Κοντά σε deal με την Αταλάντα οι μπιανκονέρι για την αγορά του Κουπμάονερς

Παρ’ ότι οι μεταγραφές ολοκληρώνονται σε λίγα 24ωρα, η Γιουβέντους δεν σταματά να είναι ενεργή στο καλοκαιρινό παζάρι, προσθέτοντας ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της.

Η «γηραιά κυρία» γνωστοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης (27/8) την απόκτηση του Φρανσίσκο Κονσεϊσάο, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να αγωνίζεται ως δανεικός από την Πόρτο για έναν χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Βέλντε – Μάρτινς: Τα διαφορετικά «φτερά» του Μεντιλίμπαρ

Ο Κονσεϊσάο, γιος του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, συμφώνησε με τους μπιανκονέρι οι οποίοι δαπάνησαν 10 εκατομμύρια ευρώ για το «ενοίκιο» του Πορτογάλου διεθνούς μεσοεπιθετικού, με την ομάδα του Τιάγκο Μότα να έχει το δικαίωμα να τον αποκτήσει το επόμενο καλοκαίρι με κανονική μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα, οι μπιανκονέρι πάνε και για το κόλπο-γκρόσο με τον Τέουν Κουπμάινερς. Η «βέκια σινιόρα» θα δώσει 52 εκατομμύρια ευρώ στην Αταλάντα για την απόκτηση του Ολλανδού διεθνούς μέσου συν 6 εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους.

«Μέσα στις επόμενες ώρες ο παίκτης θα αφήσει το Μπέργκαμο με προορισμό το Τορίνο και την Τετάρτη είναι στο πρόγραμμα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις», αποκάλυψε το απόγευμα της Τρίτης η «Sportmediaset» για τη συμφωνία των πλευρών.

Ο 26χρονος άσος την τελευταία τριετία είχε 97 συμμετοχές κι 26 γκολ, ενώ πανηγύρισε την κατάκτηση του Europa League την περασμένη σεζόν με τους μπεργκαμάσκι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ