Ντιμπάλα: «Πολλοί επιλέγουν τα χρήματα, εγώ στη Ρόμα είμαι χαρούμενος»

Ντιμπάλα: «Πολλοί επιλέγουν τα χρήματα, εγώ στη Ρόμα είμαι χαρούμενος»

Ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε για την απόφασή του να απορρίψει τη μεγάλη οικονομική πρόταση που δέχτηκε από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και να παραμείνει στη Ρόμα, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος στους τζαλορόσι

Πριν λίγες μέρες η απόφαση του Πάουλο Ντιμπάλα να αρνηθεί τα 75.000.000 ευρώ από τη Σαουδική Αραβία προκάλεσαν ευχάριστη έκπληξη στους φίλους της Ρόμα, οι οποίοι είδαν τον αγωνιστικό τους ηγέτη να παραμένει στην ομάδα τους.

Ο ίδιος, μετά την ήττα – σοκ της Ρόμα από την Έμπολι στάθηκε τόσο στο ατυχές αποτέλεσμα όσο και στην απόφασή του να παραμείνει στην Ρόμα.

Διαβάστε επίσης: Ο βασικός Μπιανκόν και το πλάνο του «Μέντι»

«Όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι κάναμε λάθος», εξήγησε ο Αργεντινός και συμπλήρωσε: «Κατά τη γνώμη μου υπήρξαν πολλά λάθη σε τακτικό επίπεδο, αλλά και σε ατομικό επίπεδο. Ήταν ασήμαντα λάθη, στο τέλος προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι αλλά ήταν πολύ αργά».

Αναφορικά με το αν νιώθει μεγαλύτερο βάρος μετά την απόφασή του να παραμείνει στους «τζαλορόσι» ο Αργεντινός άσος είπε:

«Δεν νιώθω ότι η επιλογή μου να μείνω με πιέζει. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα. Θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στην ομάδα, σε σύγκριση μ’ αυτό που μου ζητάει ο προπονητής».

Γιατί όμως δεν επέλεξε τα χρήματα, όπως έχουν κάνει τόσοι άλλοι συνάδελφοί του; Ο ίδιος ξεκαθαρίζει:

«Η απόφασή μου να μείνω; Όλοι κοιτάζουν τα χρήματα, αλλά σκέφτηκα πολλά άλλα πράγματα πριν αποφασίσω. Εκεί ήταν η οικογένειά μου, η γυναίκα μου συγκεκριμένα, η πόλη, η ομάδα, η επιθυμία να επιστρέψω στην εθνική ομάδα: Είμαι 30 ετών, νιώθω καλά, ακόμα κι αν βλέπω πολλές κριτικές για τους τραυματισμούς που παθαίνω.

Προσπαθώ να δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ και να φροντίζω τον εαυτό μου, να αποδίδω όσο καλύτερα μπορώ, τότε μιλάμε μόνο για τα χρήματα: όταν βλέπεις αυτά τα νούμερα, δεν μπορώ να αρνηθώ ότι δεν το σκέφτεσαι. Αλλά στο τέλος οι άλλοι παράγοντες με έκαναν να αποφασίσω να μείνω».

Μάλιστα μίλησε και για την κατάσταση που υπάρχει με τον ατζέντη του, τονίζοντας ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στις μεταξύ τους σχέσεις.

«Τίποτα δεν άλλαξε με τον ατζέντη μου. Ακουσα πολλά. Ότι θα έπαιρνε πολλά χρήματα και αυτό δεν είναι αλήθεια. Το πιο σημαντικό όμως για εκείνον είναι ότι είμαι χαρούμενος. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, με τον οποίο συνεργάστηκα για πολύ καιρό. Δεν είναι αλήθεια αυτό που βγήκε στις εφημερίδες. Δεν ξέρω για τους Άραβες, δεν τους έχω μιλήσει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ