Η Τορίνο «προσγείωσε» την Αταλάντα (2-1) – «Άσφαιρη» η Φιορεντίνα (0-0)

Η Τορίνο «προσγείωσε» την Αταλάντα (2-1) – «Άσφαιρη» η Φιορεντίνα (0-0)

Η Τορίνο πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Αταλάντα, την ώρα που Φιορεντίνα και Βενέτσια έμεναν στο 0-0.

Η δεύτερη σερί έξοδος της Αταλάντα στο ξεκίνημα της Serie A δεν είχε ανάλογη κατάληξη όπως εκείνη της πρεμιέρας και το εντυπωσιακό 4-0 επί της Λέτσε. Αυτό διότι η Τορίνο απέδειξε πως η εκτός έδρας ισοπαλία με τη Μίλαν (2-2) στην πρώτη αγωνιστική δεν ήταν καθόλου μα καθόλου τυχαία.

Η «γκρανάτα» πανηγύρισε την πρώτη εφετινή της νίκη, με 2-1 επί των «μπεργκαμάτσκι», που είδαν ξανά τον Ρετέγκι να σκοράρει το τρίτο του γκολ στην αρχή του πρωταθλήματος (είχε βάλει άλλα δύο στο «Βία ντελ Μάρε»), μόνο που αυτή την φορά δεν ήταν αρκετό για να της δώσει βαθμό ή, βαθμούς!

Διαβάστε επίσης: Πυροδότησε τη «βόμβα» Κάρμο ο Ολυμπιακός (pic)

Η ομάδα του Γκασπερίνι, πάντως, είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις, αλλά ο Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς κατάφερε να αποκρούσε το πέναλτι του Πάσαλιτς στο 90’+6.

Ούτε στην έδρα της κατάφερε η Φιορεντίνα να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο νέο πρωτάθλημα. Μετά το 1-1 στην έδρα της Πέρμα, απόψε παραχώρησε 0-0 στη Βενέτσια, η οποία προερχόταν από την ήττα στο «Ολίμπικο» (3-1 από τη Λάτσιο), ωστόσο, αυτή τη φορά κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στο «Αρτέμιο Φράνκι» και να πάρει τον πρώτο της βαθμό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ