Ίντερ – Λέτσε 2-0: Εύκολα οι «νερατζούρι» στο «Μεάτσα»

Ίντερ – Λέτσε 2-0: Εύκολα οι «νερατζούρι» στο «Μεάτσα»

Η Ίντερ επικράτησε 2-0, εντός έδρας, της Λέτσε και έκανε... σεφτέ στις νίκες στη φετινή Serie A - Νταρμιάν (5') και Τσαλχάνογλου (69' πεν) τα γκολ των «νερατζούρι»

Η Ίντερ επικράτησε εύκολα με 2-0 στο «Μεάτσα» της Λέτσε, για τη δεύτερη αγωνιστική της Serie A, στην πρώτη της νίκη στο φετινό ιταλικό πρώτάθλημα.

Νταρμιάν (5′) και Τσαλχάνογλου (69′ πεν), από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έδωσαν το… τρίποντο στην ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι που έκανε σεφτέ στις νίκες για φέτος.

Διαβάστε επίσης: «Πετάει» για Ελλάδα ο Κάρμο – Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την Κυριακή τη μεγάλη επιστροφή

Οι Νερατζούρι ήθελαν να αφήσουν πίσω τους την ισοπαλία με την Τζένοα και μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ στο 5′ με την κεφαλιά του Νταρμιάν, στον οποίο πήγε η μπάλα από τον Ταρεμί μετά τη σέντρα του Ντιμάρκο. Προβάδισμα από νωρίς για την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι, η οποία δεν είχε κάποια άλλη μεγάλη φάση στο πρώτο ημίχρονο.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, στο 49′ και στο 53′, ο Τουράμ είχε δύο σουτ αλλά χωρίς αποτέλεσμα και τελικά τα πάντα κρίθηκαν στο 70′, όταν ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι για κράτημα του Τουράμ από τον Γκασπάρ, με τον Τσαλχάνογλου να εκτελεί και να γράφει το 2-0, με το οποίο η Ιντερ πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Νταρμιάν (72’ Ντάμφρις), Ατσέρμπι, Ντιμάρκο (72’ Κάρλος Αουγούστο), Παβάρ, Μπαζτόνι, Μχιταριάν, Τσαλχάνογλου (82’ Ασλάνι), Μπαρέλα (72’ Φρατέζι), Ταρεμί, Τουράμ (76’ Αρναούτοβιτς)

ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Γκεντρί, Μπασιρότο, Γασπάρ, Γκάλο, Ραμαντάνι, Ντόργκου, Μπαντά (64’ Μορέντε), Ράφια (64’ Πιερότι), Πιερέ (85′ Μπερίσα), Κρστόβιτς (86′ Κουλιμπαλί)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ