Πάρμα – Μίλαν 2-1: Οι απογοητευτικοί «ροσονέρι» έχασαν από την Πάρμα

Πάρμα – Μίλαν 2-1: Οι απογοητευτικοί «ροσονέρι» έχασαν από την Πάρμα

Ούτε τώρα νίκη για τη Μίλαν που έχασε με 2-1 από την Πάρμα και έμεινε στον έναν βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές στη Serie A.

Η Ουντινέζε υποχρέωσε τη Λάτσιο στην πρώτη εφετινή της ήττα στη Serie A, ενώ η Πάρμα απέδειξε σε δεύτερο ματς στην έδρα της απέναντι σε πιο δυνατή (θεωρητικά) ομάδα (Μίλαν), ότι δεν ανέβηκε τυχαία στην κορυφαία κατηγορία!

Μετά το 1-1 απέναντι στην Φιορεντίνα στην πρεμιέρα της σεζόν 2024/2025, η ομάδα του Φάμπιο Πέκια έκανε το «μπαμ» με τη Μίλαν, επικρατώντας στο «Ένιο Ταρντίνι» με 2-1 στην πρώτη μεγάλη έκπληξη της χρονιάς στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.

Διαβάστε επίσης: «Πετάει» για Ελλάδα ο Κάρμο – Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την Κυριακή τη μεγάλη επιστροφή

Πρωταγωνιστής των «παρμετζάνι» ήταν ο 22χρονος επιθετικός Ματέο Καντσελιέρι, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο 59′ και σχεδόν 20 λεπτά πέτυχε το «χρυσό» γκολ που χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Η Ουντινέζε πρόλαβε να σκοράρει δύο φορές εναντίον της Λάτσιο, με αποτέλεσμα η αποβολή του Καμαρά στο 68′ να μη σταθεί εμπόδιο στο πρώτο της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα (2-1).

Λούκα και Τοβέν ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων, οι οποίοι στην πρεμιέρα είχαν κάνει τη «ζημιά» στο «σπίτι» της Μπολόνια (1-1).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ