Πλήγμα για τη Γιουβέντους: Εκτός λόγω τραυματισμού οι Γουεά και Τουράμ

Πλήγμα για τη Γιουβέντους: Εκτός λόγω τραυματισμού οι Γουεά και Τουράμ

Εκτός για δέκα ημέρες οι Τίμοθι Γουεά και Χεφρέν Τουράμ, που αποκόμισαν τραυματισμούς στην πρεμιέρα της Γιουβέντους στη Serie A

Με… απώλειες συνοδεύτηκε η νικηφόρα πρεμιέρα της Γιουβέντους στο φετινό καμπιονάτο. Τόσο ο Τίμοθι Γουεά (σκόρερ του δεύτερου γκολ στο 3-0 της «Γηραιάς Κυρίας» επί της Κόμο) όσο και ο Χεφρέν Τουράμ, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή -στο ντεμπούτο του με τους «μπιανκονέρι»-, αποχώρησαν με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο, στο δεξί και στο αριστερό πόδι, αντίστοιχα.

Αμφότεροι υποβλήθηκαν σήμερα (19/8) σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι οι τραυματισμοί τους είναι σχετικά ελαφρείς, όμως αναμένεται να μείνουν δέκα ημέρες εκτός προπονήσεων και εν συνεχεία η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί.

Διαβάστε επίσης: «Πατάνε» Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Έβανς και Ντόρσεϊ

Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσουν από το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (26/8) με τη Βερόνα, ενώ είναι αμφίβολοι και για το ματς της 1ης Σεπτεμβρίου με τη Ρόμα στο Τορίνο.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι γιοι διάσημων παλαίμαχων παικτών. Ο Τίμοθι Γουεά (που έχει αμερικανική υπηκοότητα) είναι γιος του παλιού άσου της Μίλαν και της Παρί Σεν Ζερμέν και τέως Προέδρου της Λιβερίας, Ζορζ Γουεά, ενώ ο Χεφρέν Τουράμ είναι γιός του άλλοτε βασικού δεξιού μπακ της εθνικής Γαλλίας, Λιλιάν Τουράμ, αλλά και αδελφός του επιθετικού της Ιντερ, Μάρκους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ